Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2010 Versiunea pentru printare
Ordinea de zi pentru ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților
din 3 februarie 2010 ora 12:00

1. Programul de lucru al Camerei Deputaților
aprobat, cu modificări
2. Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților
aprobată, cu modificări
3. Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților
aprobată
4. Proiect de Hotărâre a Biroului permanent al Camerei Deputaților privind stabilirea atribuțiilor vicepreședinților, secretarilor și chestorilor Camerei Deputaților
H.B.P. nr.1/2010
5. Solicitare din partea Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice de a întocmi raport comun cu Comisia pentru administrație publică, amenajarea teritoriului și echilibru ecologic la Plx nr.586/2009
nu a fost aprobată
6. Solicitare din partea Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor de a întocmi raport comun cu Comisia pentru industrii și servicii la PLx nr.629/2009
nu a fost aprobată
7. Solicitare din partea Comisiei pentru politică externă
nu a fost aprobată
8. Comunicări din partea domnului deputat Viorel Hrebenciuc, liderul Grupului parlamentar al Alianței Politice a PSD+PC
s-a luat act
9. Comunicare din partea Grupului parlamentar al UDMR
se trimite Comisiei pentru politică externă
10. Informare din partea domnului deputat Varujan Pambuccian, liderul Grupului parlamentar al minorităților naționale
s-a luat act
11. Solicitare din partea domnului deputat Mircea-Nicu Toader, liderul Grupului parlamentar al PD-L
se comunică Comisiei juridice, de disciplină și imunități
12. Solicitare din partea Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO
se trimite Departamentului Legislativ al Camerei Deputaților
13. Punct de vedere al Comisiei juridice, de disciplină și imunități privind cumulul funcției didactice cu calitatea de deputat a domnului Constantin Chirilă
se transmite domnului deputat Constantin Chirilă
14. Solicitare din partea domnului deputat Niculae Mircovici
la Comisia juridică, de disciplină și imunități
15. Scrisoare din partea domnului deputat Koto Jozsef
scrisoare domnului deputat Koto Jozsef
16. Memorandum intern - Cazarea deputaților în anul 2010 la S.C. București Turism S.A. - Centre Ville Aparthotel
aprobat
17. Memorandum intern: Modificarea componenței nominale a Comisiei de evaluare și inventariere a bunurilor primite cu titlu gratuit cu prilejul unor acțiuni de protocol în exercițiul mandatului sau al funcției
aprobat
18. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe
   18.1  Memorandum intern: Reuniunea Comisiei pentru relații parlamentare și publice a Adunării Uniunii Europei Occidentale (AUEO) (Luxemburg, 23-24 februarie 2010).
aprobat
   18.2  Memorandum intern: Conferința Președinților Comisiilor pentru Politică Externă din țările membre UE (COFACC) (Madrid, 25-26 februarie 2020).
aprobat
   18.3  Memorandum intern: Participarea la lucrările Comisiei pentru probleme economice și dezvoltare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Paris, 19 martie 2010).
aprobat
   18.4  Memorandum intern: Plata cotizației la Asociația Secretarilor Generali de Parlamente (ASGP), pentru anul 2010.
aprobat
   18.5  Informare privind participarea la lucrările Subcomisiei pentru dezvoltare durabilă a Comisiei pentru mediu, agricultură, probleme locale și regionale a APCE și la reuniunea parlamentară organizată de UIP cu ocazia Conferinței Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (15-16 decembrie 2009, Copenhaga).
aprobată
   18.6  Informare privind participarea la lucrările Comisiilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru cultură, migrație, probleme sociale, probleme juridice, la Reuniunea Conferinței privind "migrația și violența împotriva femeilor" și la reuniunile Biroului și comitetului prezidențial ale Adunării Parlamentare ale Consiliului Europei (Paris, 8-17 decembrie 2009).
aprobată
   18.7  Informare privind participarea Delegației Camerei Deputaților la Conferința extraordinară a Președinților Parlamentelor Naționale din statele membre ale Uniunii Europene (Stockholm, 11-12 decembrie 2009).
aprobată
   18.8  Informare privind participarea la lucrările celei de a 57-a sesiuni a Adunării Uniunii Europei Occidentale (AUEO) (Paris, 1-3 decembrie 2009).
aprobată
   18.9  Informare privind participarea la reuniunea celei de a 34-a Sesiuni Plenare a Adunării Generale a APCEMN (Moscova, Federația Rusă, 23-25 noiembrie 2009).
aprobată
   18.10  Informare privind participarea la Conferința președinților comisiilor de egalitate de șanse (Stockholm, 12-13 noiembrie 2009).
aprobată
   18.11  Informare privind participarea la lucrările Comisiei tehnologice și aerospațiale a Adunării Uniunii Europei Occidentale (AUEO) (Paris, 3 noiembrie 2009).
aprobată
   18.12  Informare privind Sesiunea anuală a Adunării parlamentare a NATO (Edinburgh, 13-17 noiembrie 2009).
aprobată
   18.13  Informare privind participarea la vizita de studiu la Parlamentul European, organizată de departamentul DG-PRES și DG-EXPO ale Secretariatului General al Parlamentului European (Bruxelles, 19-20 noiembrie 2009).
aprobată
   18.14  Informare privind participarea la lucrările Mesei Rotunde cu tema "Ajutorul pentru comerț pentru țările din Asia Centrală" și Conferința privind comerțul pentru economiile în tranziție (Geneva, 26-27 octombrie 2009).
aprobată
   18.15  Informare privind participarea la Conferința Internațională privind specificitatea și autonomia sportului în Uniunea Europeană (Budapesta, 20-21 octombrie 2009).
aprobată
   18.16  Informare privind participarea delegației GRUI la cea de a 121-a Adunare a UIP și la reuniunile asociate (Geneva, 18-22 octombrie 2009).
aprobată
   18.17  Informare privind participarea la seminarul internațional "Strategii naționale împotriva schimbărilor climatice" (Budapesta, 13 octombrie 2009).
aprobată
   18.18  Informare privind participarea la Conferința comisiilor juridice din parlamentele membre ale Uniunii Europene cu tema "O abordare echilibrată a securității juridice și a combaterii crimei organizate " (Stockholm, 10-13 octombrie 2009).
aprobată
   18.19  Informare privind participarea la reuniunea președinților comisiilor de buget și finanțe din parlamentele statelor membre ale Uniunii Europene - Economia schimbărilor climatice și finanțele publice durabile (Stockholm, 6-7 septembrie 2009).
aprobată
   18.20  Raport al Președinției Române a Inițiativei Central-Europene - Dimensiunea Parlamentară.
aprobat
   18.21  Informare privind participarea la lucrările celui de al 8-lea Congres privind Securitatea și Apărarea Europeană (Berlin, 8-9 decembrie 2009).
aprobată
   18.22  Informare privind vizita oficială în Republica Populară Chineză a delegației Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale a Camerei Deputaților, conduse de domnul deputat Marius Cristinel Dugulescu, vicepreședinte al comisiei (8-14 decembrie 2009).
aprobată
   18.23  Informare privind vizita în Franța a delegației Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților, conduse de domnul deputat Victor Paul Dobre, președintele comisiei (16-18 decembrie 2009).
aprobată
19. Informare din partea domnului deputat Gheorghe Coroamă
s-a luat act
20. Memorandum intern: Acțiunea "Parlament deschis"
aprobat
21. Memorandum intern: Înlocuire abonamente presa internă + suplimentare abonamente
aprobat
22. Informare din partea Ministerului Finanțelor Publice - Garda financiară, Comisariatul general
s-a luat act
23. Scrisoare din partea domnului Marius Iacob, procuror șef al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția de urmărire penală și criminalistică
se transmite Comisiei juridice, de disciplină și imunități
24. Solicitare din partea domnului deputat Mircea Nicu Toader, liderul Grupului parlamentar al PD-L, privind modificări în componențe comisiilor permanente
la plen
25. Informări din partea domnului deputat Călin Popescu Tăriceanu, liderul Grupului parlamentar al PNL
la plen
26. Solicitare din partea domnului deputat Olosz Gergely, liderul Grupului parlamentar UDMR, privind modificări în componența comisiilor permanente
la plen
27. Solicitări din partea domnului deputat Viorel Hrebenciuc, liderul Grupului parlamentar al Alianței Politice a PSD+PC
amânate
28. Solicitare din partea Consiliului Economic și Social
amânată
29. Cerere din partea Consiliului Economic și Social
la Comisia pentru buget, finanțe și bănci
30. Scrisoare din partea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private
se trimite la Senat
31. Scrisoare din partea Societății Handicapaților din Constanța
la Comisia pentru buget, finanțe și bănci
32. Scrisoare din partea Societății de Investiții Financiare "Transilvania" SA
la Comisia pentru buget, finanțe și bănci
33. Scrisoare din partea Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară
la Comisia pentru buget, finanțe și bănci
34. Solicitare din partea Patronatului Societăților Independente Producătoare de Bere din România
la Comisia pentru buget, finanțe și bănci
35. Scrisoare din partea Institutului de Cercetare a Calității Vieții
aprobată
36. Scrisoare din partea domnului Emilian Popescu Moscu
la Comisia pentru buget, finanțe și bănci și la Comisia pentru politică economică
37. Raportul Ministerului Finanțelor Publice privind creanțele României la 30 iunie 2009 provenite din activitatea de export, cooperare economică internațională și alte acțiuni externe, derulate inainte de 31.12.1989
se publică pe site-ul Camerei Deputaților
38. Raport special "Auditul performanței modului de constituire, alocare și utilizare afondurilor la dispoziția Guvernului: Fondul de rezervă bugetară, Fondul de intervenție și Fondul național de dezvoltare" întocmit de Curtea de Conturi a României.
se publică pe site-ul Camerei Deputaților
39. Cereri de reexaminare formulate de domnul Traian Băsescu, Președintele României
s-a luat act
   39.1  Cerere de reexaminare "Legea pentru modificarea și completarea Legii camerelor de comerț din România nr.335/2007 și a Legii nr. 26/1990 privind registrul comerțului"
s-a luat act
40. Scrisoare din partea Consiliului Local Ocnele Mari
s-a luat act
41. Scrisoare deschisă din partea unor Asociații Nonguvernamentale
s-a luat act
42. Diverse
   42.1  A 122-Adunare a Uniunii Interparlamentare și reuniunile asociate (Bangkok, Thailanda, 26 martie - 1 aprilie 2010)
a fost redusă componența delegației, în ceea ce privește Camera Deputaților

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 30 septembrie 2020, 4:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro