Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2016 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 21 decembrie 2016 ora 16:00

3. Stabilirea membrilor Biroului permanent care vor participa la alegerea birourilor comisiilor permanente ale Camerei Deputaților
conform stenogramei consultă

Vorbitor: Korodi Attila

Stabilirea membrilor Biroului permanent care vor participa la alegerea birourilor comisiilor permanente ale Camerei Deputaților Domnul Korodi Attila:

Domnule președinte, am depus astăzi la Secretariatul general o cerere și, conform procedurilor, trebuie să se aprobe în Biroul permanent.

Pe lista județului Harghita, un coleg al nostru care reprezintă comunitatea maghiară din județul Sibiu a fost ales și, ca să poată să deschidă biroul parlamentar în orașul Sibiu, trebuie să fie o aprobare în Biroul permanent. Documentul este depus și aș dori să supuneți votului, conform procedurilor.

.............................
Domnul Korodi Attila:

Este vorba despre Benedek Zacharie, care reprezintă comunitatea maghiară din Sibiu. El a fost ales din lista din Harghita, ca să fie sigur că intră.

.............................
Domnul Korodi Attila:

Dacă mâine avem Birou este OK, nu este nicio problemă.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 22 septembrie 2020, 13:20
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro