Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 octombrie 2017 ora 14:00

9. Solicitare din partea Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, de a lucra în data de 4.10.2017, ora 9.00, împreună cu Comisia juridică, de disciplină și imunități și Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale
aprobată consultă

Vorbitor: Vîlceanu Dan

Solicitare din partea Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, de a lucra în data de 4.10.2017, ora 9.00, împreună cu Comisia juridică, de disciplină și imunități și Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale Domnul Dan Vîlceanu:

Aș vrea să intervin.

Sper că de data asta să fie serioasă. Adică data trecută ne-am întâlnit, am fost și eu, am participat. Ne-am întâlnit la ora 9,00 acolo, și nu venise nici un document de la BP. Deși, decizia fusese luată în BP că se ține ședința de comisie.

.............................
Domnul Dan Vîlceanu:

Am fost acolo și ne-a informat domnul Nicolicea că nu a ajuns nici o adresă de la BP și că trebuie să plecăm acasă.

.............................
Domnul Dan Vîlceanu:

Domnul președinte, dar vă rog frumos, haideți să facem totuși.

.............................
Domnul Dan Vîlceanu:

Eu sper că, dumneavoastră vă dați seama de situația în care suntem puși. Adică: BP-ul ia decizia să intre în plen sub rezerva primirii raportului, dar nu dăm nici o adresă către comisie să se întâlnească să facă raportul.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 25 septembrie 2020, 18:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro