Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 5 martie 2018 ora 14:00

14. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe
consultă

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Domnul Florin Iordache:

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea interparlamentară a Comisiei pentru drepturile femeilor și egalitate de gen din Parlamentul European (Bruxelles, 8 martie 2018)

1. Memorandum intern privind participarea la reuniunea interparlamentară a Comisiei pentru drepturile femeilor și egalitate de gen din Parlamentul European (Bruxelles, 8 martie 2018)

Domnul Florin Iordache:

Doamna Iurișniți, la Bruxelles în data de 8 martie 2018.

Observații? Nu.

Aprobat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei generale pentru economie, infrastructură și energie a Adunării Parlamentare a SEECP (Istanbul, 9 – 10 martie 2018)

2. Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei generale pentru economie, infrastructură și energie a Adunării Parlamentare a SEECP (Istanbul, 9 - 10 martie 2018)

Domnul Florin Iordache:

Avem Istanbul, 9-10 martie 2018, doamna deputat Mariana Venera Popescu.

Observații? Nu.

Aprobat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea Uniunii Interparlamentare din marja celei de-a 62-a Sesiuni a Comisiei ONU pentru Statutul Femeilor și la reuniunile asociate (New York, 13 – 14 martie 2018)

3. Memorandum intern privind participarea la reuniunea Uniunii Interparlamentare din marja celei de-a 62-a Sesiuni a Comisiei ONU pentru Statutul Femeilor și la reuniunile asociate (New York, 13 - 14 martie 2018)

Domnul Florin Iordache:

Avem la New York, 13-14 martie 2018, doamna deputat Mirela Furtună și doamna Steluța Gustica Cătăniciu, cât și un funcționar.

Observații? Nu.

Aprobat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind organizarea celei de-a 50-a reuniuni a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN (București, Palatul Parlamentului, 28 – 29 martie 2018)

4. Memorandum intern privind organizarea celei de-a 50-a reuniuni a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN (București, Palatul Parlamentului, 28 - 29 martie 2018)

Domnul Florin Iordache:

Și ultimul memorandum, în perioada 28-29 martie 2018, Comisia pentru probleme economice comerciale, din partea APCMN-ului.

Observații? Nu.

Aprobat.

Alte intervenții, dacă mai sunt, din partea dumneavoastră.

Vă rog, vă rog doamna deputat.

Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Vă mulțumesc domnule președinte de ședință.

Aș vrea să vă anunț, stimați colegi că în perioada 6-12 martie, Grupul USR va organiza o expoziție, “Expoziția Parcul Uranus", la nivelul S1, la intrarea deputaților.

Aș vrea să vă adresez invitația să veniți la această expoziție și totodată să începem un dialog despre felul în care se poate reamenaja spațiul din jurul Casei Poporului, Palatului Parlamentului.

Sper că este o invitație pe care o veți accepta și că vom începe dialogul pentru a accesibiliza acest spațiu pentru cetățeni.

Domnul Florin Iordache:

Și eu vă mulțumesc.

Fără îndoială, chiar o chestie foarte importantă. Dialogul este foarte important.

Dacă mai sunt alte intervenții? Nu.

Vă mulțumesc mult.

Declar ședința închisă.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 4 august 2020, 5:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro