Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 23 aprilie 2018 ora 14:00

2. Notă privind inițiativele legislative pentru care rapoartele comisiilor au fost depuse și distribuite în perioada 17 - 19 aprilie care, la propunerea motivată a Biroului permanent sau a unui lider de grup parlamentar, Comitetul liderilor grupurilor parlamentare, în unanimitate, poate aproba înscrierea pe ordinea de zi a Camerei Deputaților pentru a fi dezbătute în zilele de luni, 23 și miercuri, 25 aprilie 2018
nu a fost aprobată. Cu excepția PLx 450/2018 consultă

Notă privind inițiativele legislative pentru care rapoartele comisiilor au fost depuse și distribuite în perioada 17 - 19 aprilie care, la propunerea motivată a Biroului permanent sau a unui lider de grup parlamentar, Comitetul liderilor grupurilor parlamentare, în unanimitate, poate aproba înscrierea pe ordinea de zi a Camerei Deputaților pentru a fi dezbătute în zilele de luni, 23 și miercuri, 25 aprilie 2018 Domnul Florin Iordache:

Notă privind rapoartele legislative pentru care am fost de acord pentru o singură reexaminare - aceasta la poziția 1, introducerea pe ordinea de zi. Celelalte vor rămâne să le discutăm în Biroul permanent de miercuri pentru săptămâna viitoare.

Intervenții? Nu.

Vă rog.

Domnul Dan Vîlceanu:

Avem o solicitare depusă făcută de viceliderul - colegul meu Corneliu Olar - privind amplasarea unui bust al lui Avram Iancu, și nu știu dacă era pe ordinea de zi.

Domnul Florin Iordache:

Păi nu știu.

Nu știu.

Domnul Ben-Oni Ardelean:

Solicitarea nu era de Corneliu Olar.

Solicitarea e făcută de acum un an.

Domnul Florin Iordache:

Miercuri.

Deci, da? Este în regulă, da.

Ne-am lămurit. Da.

Mergem mai departe.

Deci, din nota suplimentară am fost de acord cu introducerea unui singur proiect; celelalte au rămas pentru săptămâna viitoare.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 21 septembrie 2020, 13:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro