Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 25 aprilie 2018 ora 12:41

Vorbitor: Vîlceanu Dan

Moțiunea simplă inițiată de 67 de deputați Domnul Dan Vîlceanu:

Domnule președinte, realitatea bate filmul.

Eu nu înțeleg de ce vă deranjează un titlu. Până la urmă, dacă îmi spuneți în Regulament, sau ce literă din Regulament ne interzice să punem titlul așa cum dorim noi de cuviință, este o altă discuție.

Pe de altă parte, haideți să fim practici! Haideți să fim practici și să, și să înțelegem toți că domnul Dragnea este cel care demite miniștrii și prim-miniștrii.

Ce, care-i problema că noi solicităm domnului Dragnea? Unde în lege spune că nu avem dreptul să solicităm cui vrem noi, orice? Este și un gest politic, o moțiune simplă. Nu cred că vă așteptați acum, să schimbăm Regulamentul și să spunem și ce ai dreptul să spui într-o moțiune și ce nu ai dreptul să spui.

Din acest punct de vedere, noi nu vedem nici un fel de problemă, dumneavoastră la rândul dumneavoastră, când erați în opoziție ați făcut, și ați cerut demiterea miniștrilor, nu am înțeles ce vă deranjează acum? doar că sunt miniștrii dumneavoastră? Nu cred că ăsta este rostul. Dar ca să nu lungesc, discuția. Noi am mai avut discuțiile astea, și niciodată nu am înțeles ce anume deranjează într-un, pe lângă demersul absolut regulamentar, ce vă deranjează un gest politic pe care Partidul Național liberal îl face în Camera Deputaților.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 25 septembrie 2020, 19:29
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro