Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 21 iunie 2018 ora 11:30

Vorbitor: Prună Cristina-Mădălina

Moțiune de cenzură Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Vă mulțumesc, domnule președinte.

În primul rând, aș vrea să ne păstrăm calmul aici, în Biroul permanent, să încercăm să nu ridicăm vocea pentru că, până la urmă, trebuie să milităm pentru un oarecare echilibru, iar cred că acest for trebuie să păstreze un minim de decență.

Vă mulțumesc că mă aplaudați.

Acum, unde sunt de acord cu dumneavoastră este că, într-adevăr, măsurile pe care le luați dumneavoastră zilele acestea creează o falie în societate, iar reacția societății o vedeți foarte bine zi de zi și cred că ar trebui să țineți cont de ea.

Ceea ce am văzut noi, USR-ul, ieri, care suntem împotriva oricărei forme de violență și aș vrea să țineți minte lucrul acesta, a fost un protest pașnic al unor oameni pe holurile Parlamentului, iar mai apoi...

(Discuții în sală.)

Un pic de decență, vă rog frumos.

.............................
Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Iar mai apoi...

.............................
Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Lăsați-mă să-mi duc ideea până la capăt și după aceea...

.............................
Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Vă mulțumesc.

.............................
Doamna Cristina-Mădălina Prună:

O să reiau ideea. USR se opune oricărei forme de violență, însă ceea ce am văzut ieri pe holurile Parlamentului a fost un protest pașnic al unor oameni care au venit să se exprime aici contra unor măsuri care au fost luate de majoritatea parlamentară zilele trecute.

În schimb, a fost, într-adevăr, un incident cu anumiți parlamentari PSD care au îmbrâncit jurnaliștii pe holurile Parlamentului. Și cred că, de fapt, acolo este problema și acolo ar trebui să punem reflectorul, nu pe niște lucruri pe care, până la urmă, dumneavoastră le constatați în mod eronat astăzi, aici.

Vă mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 4 august 2020, 5:27
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro