Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2007 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 12 decembrie 2007 ora 10:00

7. Scrisoare din partea domnului deputat Bogdan Liviu Ciucă, liderul Grupului parlamentar al PC privind realizarea unei dezbateri publice pe tema taxei de primă înmatriculare
de organizare se va ocupa Cabinetul președintelui Camerei Deputaților consultă

Scrisoare din partea domnului deputat Bogdan Liviu Ciucă, liderul Grupului parlamentar al PC privind realizarea unei dezbateri publice pe tema taxei de primă înmatriculare Domnul Bogdan Olteanu:

Scrisoarea din partea domnului deputat Bogdan Ciucă - dezbatere publică pe tema taxei de primă înmatriculare. Înțeleg că dânșii solicită o audiere publică la Camera Deputaților.

Vă rog, domnul deputat Dragoș Dumitriu.

Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

În scrisoare se vorbește de dezbatere și de audiere.

Eu v-aș propune, stimați colegi, să conexăm dezbaterea publică cu cea solicitată de Partidul Democrat și să o organizăm în același timp, iar în privința audierii publice am solicita să ni se pună la dispoziție într-una din zilele lucrătoare în cealaltă săptămână o sală unde să organizăm această audiere publică, noi organizând-o, și invităm de la toate grupurile parlamentare cât un reprezentant sau doi, dacă sunteți de acord.

Domnul Bogdan Olteanu:

Domnule deputat, spre informarea dumneavoastră, în cadrul programului de granturi al Camerei Deputaților există un program de audieri publice făcut. Eu vă sugerez să vă folosiți de acest program.

Dacă s-a propus, înțeleg, pentru luni seara această dezbatere în plen, poate încercați să organizați înainte această audiere publică.

Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

Este prea devreme.

Domnul Bogdan Olteanu:

Este prea din scurt. Nu-i nici o problemă. Atunci, organizați-o după. Cred că este o temă importantă și relevantă, și merită să facă obiectul acestui mecanism de dezbateri.

Eu voi ruga și pe cei de la cabinetul meu care s-au ocupat de organizarea acestor audieri publice ca să se introducă această temă cât mai rapid.

Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

Poate să ne țină la curent cu această chestiune.

Domnul Bogdan Olteanu:

Sigur. Vă mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 4 august 2020, 6:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro