Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2007 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 12 decembrie 2007 ora 10:00

Vorbitor: Dumitriu Dragoș Petre

Scrisoare din partea domnului deputat Bogdan Liviu Ciucă, liderul Grupului parlamentar al PC privind realizarea unei dezbateri publice pe tema taxei de primă înmatriculare Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

În scrisoare se vorbește de dezbatere și de audiere.

Eu v-aș propune, stimați colegi, să conexăm dezbaterea publică cu cea solicitată de Partidul Democrat și să o organizăm în același timp, iar în privința audierii publice am solicita să ni se pună la dispoziție într-una din zilele lucrătoare în cealaltă săptămână o sală unde să organizăm această audiere publică, noi organizând-o, și invităm de la toate grupurile parlamentare cât un reprezentant sau doi, dacă sunteți de acord.

.............................
Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

Este prea devreme.

.............................
Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

Poate să ne țină la curent cu această chestiune.

.............................
Scrisoare din partea Secției de combatere a infracțiunilor de corupție - Direcția Națională Anticorupție Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

Apropo de relațiile Parlamentului cu DNA, cu Procuratura Generală, cu toate chestiunile acestea, îmi aduc aminte de pe vremea când eram secretarul Comisiei de abuzuri, cele mai puține răspunsuri și cele mai multe întârzieri proveneau din zona aceasta. Domnul vicepreședinte Dorneanu poate să confirme chestiunea aceasta. Deci, aceasta este atitudinea lor față de Parlament, din punctul acesta de vedere.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 7 august 2020, 7:23
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro