Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2008 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 12 mai 2008 ora 13:00

7. Cererile domnilor deputați Boureanu Cristian Alexandru, Bădălău Nicolae, Olărean Aurel, Puchianu Ioan Dumitru, privind efectuarea concediului fără plată
aprobate consultă

Cererile domnilor deputați Boureanu Cristian Alexandru, Bădălău Nicolae, Olărean Aurel, Puchianu Ioan Dumitru, privind efectuarea concediului fără plată Domnul Bogdan Olteanu:

Luăm act. Cristian Alexandru,Alexandru Boureanu, chiar nu știam cine este domnul deputat. Noroc că am citit hârtia. Să se redacteze cum trebuie.

Domnul Dragoș Petre Dumitriu:

Cred că ar trebui să se menționăm, cel puțin în stenograma ședinței că oricum, unii de acolo, cu excepția strictă a domnului Puchianu, chiar puteau să renunțe la această cerere, pentru că oricum nu reprezentau nimic în Parlament. Nu știu de ce a mai făcut domnul Boureanu această cerere din moment ce din 2006, uitați-vă pe fișa lui, nu mai are nici un fel de intervenție, dar.

Domnul Bogdan Olteanu:

Domnule deputat, vă dau cuvântul în plen pe tema asta.

Domnul Gelil Eserghep:

Nu, dați-i la declarații politice, că el candidează la Câmpulung.

Domnul Bogdan Olteanu:

Domnule secretar, stimați colegi, vă rog! Vă cunosc dragostea aia care v-a consacrat și care a consacrat relația dumneavoastră cu domnul deputat cu pricina, dar vă dau cuvântul în plen dacă aveți obiecții. Este dreptul domniei sale la concediu fără plată și aici luăm act de această chestiune.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 4 august 2020, 6:11
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro