Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 13 februarie 2019 ora 12:15

6. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

6 - Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea delegației GRUI la Audierile Parlamentare la ONU (New York, SUA, 21 – 22 februarie 2019)

1.Memorandum intern privind participarea delegației GRUI la Audierile Parlamentare la ONU (New York, SUA, 21-22 februarie 2019)

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Memorandum intern privind participarea delegației GRUI la Audierile Parlamentare la ONU, la New York, 21-22 pentru anul 2019.

Aicea sunt cinci colegi care ar trebui să meargă în această "excursie".

Ținând cont și de bugetul Camerei ar trebui să... avem doi colegi de la PSD, doi colegi de la PNL și un coleg de la ALDE.

Rugămintea mea către domnul Stan, cel care conduce de altfel GRUI-ul, este să aprobăm, și rugămintea mea către dumneavoastră este să aprobăm o listă cu... ca această deplasare să fie formată din trei participanți, nu din cinci tocmai ținând cont și de cheltuielile bugetare cu care am încărca Camera Deputaților.

Supun votului această propunere, trei participanți la această deplasare pe care o vor efectua.

Cine este pentru?

Voturi împotrivă? Nu sunt.

Abțineri? Nu sunt. Două. Da, două abțineri.

Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Pe ce criterii s-a făcut lista aceasta?

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Doamnă Prună, nu.

Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Sau colegul.

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Bun. Mai departe.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei generale pentru dezvoltare socială, educație, cercetare și știință a Adunării Parlamentare a SEECP (Podgorica, Muntenegru, 22 – 23 februarie 2019)

2.Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei generale pentru dezvoltare socială, educație, cercetare și știință a Adunării parlamentare a SEECP (Podgorica, Muntenegru, 22 - 23 februarie 2019)

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei generale pentru dezvoltare socială, educație, cercetare și știință a Adunării parlamentare a SEECP, la Podgorica.

Are caracter parlamentar.

Sunt obiecții? Nu sunt.

Adoptat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Congresul Asociației Motocicliste a Țărilor Central Europene (MACEC) (Praga, Republica Cehă, 22 – 24 februarie 2019)

3. Memorandum intern privind participarea la Congresul Asociației Motocicliste a Țărilor Central Europene (MACEC) (Praga, Republica Cehă, 22 - 24 februarie 2019)

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

3 - Memorandum intern privind participarea la Congresul Asociației Motocicliste a Țărilor Central Europene, la Praga.

Acțiunea are un caracter neparlamentar, dar se încadrează în prevederile articolului 5, litera b) din Hotărârea Biroului permanent 1/2003, cu modificările și completările ulterioare.

Dacă sunt obiecții?

Nu sunt.

Adoptat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei pentru educație, comunicații și cultură a Adunării Parlamentare a Francofoniei – APF (Hanoi, Vietnam, 26 – 28 februarie 2019)

4.Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei pentru educație, comunicații și cultură a Adunării Parlamentare a Francofoniei - APF (Hanoi, Vietnam, 26 - 28 februarie 2019)

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

4 - Memorandum intern privind participarea la reuniunea Comisiei pentru educație, comunicații și cultură a Adunării Parlamentare a Francofoniei, la Hanoi, în Vietnam.

Caracter parlamentar.

Sunt obiecții?

Nu sunt.

Adoptat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea la Conferința parlamentară internațională privind migrația (Rabat, 6 – 7 decembrie 2018)

5. Informare privind participarea la Conferința parlamentară internațională privind migrația (Rabat, 6 - 7 decembrie 2018)

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Și o informare, de care luăm act, privind participarea la Conferința parlamentară internațională privind migrația, 6 - 7 decembrie 2018, la Rabat.

Am epuizat ordinea de zi a Biroului permanent.

Vă mulțumesc pentru participare și vă doresc o zi bună!

La revedere.

La trei avem BPR. Aici.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 5 august 2020, 11:42
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro