Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 20 februarie 2019 ora 12:22

8. Solicitare din partea doamnei deputat Cristina Mădălina Prună, liderul Grupului parlamentar USR, referitoare la Propunerea Legislativă a Cetățenilor – Lege de Revizuire a Constituției României
la Secretariatul General pentru formularea unui răspuns consultă

Solicitare din partea doamnei deputat Cristina Mădălina Prună, liderul Grupului parlamentar USR, referitoare la Propunerea Legislativă a Cetățenilor – Lege de Revizuire a Constituției României Domnul Eugen Nicolicea:

Solicitare din partea doamnei deputat Cristina Mădălina Prună, liderul Grupului parlamentar USR, referitoare la Propunerea Legislativă a Cetățenilor - Lege de Revizuire a Constituției României.

Doamna lider a solicitat câteva informații cu privire la această propunere și vă propun să le transmitem Secretariatului General, pentru formularea răspunsului.

Dacă aveți obiecții, doamna Prună?

Vă rog!

Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Vă mulțumesc frumos!

Este o cerere cred că destul de clar formulată, am enunțat-o și în trecut.

Nu avem încă o situație clară asupra numărului total de semnături din partea Secretariatului General, care au fost depuse pentru inițiativa de modificare a Constituției.

Am. într-adevăr, există un număr al dosarelor cu liste de susținători care ne-a fost comunicat de către Secretariatul General, există un număr diferit de dosare cu liste de susținători comunicate CCR, însă credem că celelalte informații precum numărul total al listelor și numărul total al semnăturilor sunt relevante și ar trebui să fie comunicate.

Vă mulțumesc frumos!

Domnul Eugen Nicolicea:

Bun.

Cine este pentru transmiterea către Secretariatul General?

Împotrivă? Nu sunt.

Abțineri? Nu sunt.

Unanimitate.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 5 august 2020, 10:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro