Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 25 februarie 2019 ora 13:00

Vorbitor: Prună Cristina-Mădălina

Pentru informare: Doamna Cristina-Mădălina Prună:

Mulțumesc frumos, domnule președinte de ședință.

Susțin și eu ceea ce a spus colegul de la PNL.

Regulamentul Camerei spune foarte clar: Președintele Camerei stabilește data dezbaterii moțiunii simple, care nu poate depăși șase zile de la înregistrarea acesteia.

Înregistrarea a fost efectuată pe data de douăzeci a doua. Șase zile... cred că știm fiecare dintre noi matematică, să adunăm la data de douăzeci.

Nu putem să încălcăm Regulamentul Camerei Deputaților!

În plus, această moțiune simplă a fost înregistrată într-un context - și îl știți și dumneavoastră foarte bine contextul, OUG-ul pe care ministrul Tudorel Toader l-a dat - și nu putem să lăsăm să treacă încă o săptămână până când dezbatem noi această moțiune.

Miercuri avem ședință de plen la Camera Deputaților, de dimineață. Putem foarte bine să dezbatem această moțiune simplă. Sau chiar și mâine, și după amiază, pentru că de asta avem și noi program ca toată lumea și trebuie să lucrăm aici, în Parlamentul României. Timp există, sunt trei zile cu câte douăzeci și patru de ore; sunt sigură că putem să găsim un interval în care să dezbatem această moțiune simplă.

Vă mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 5 august 2020, 12:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro