Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iul. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 iulie 2019 ora 13:00

7. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe:
consultă

Vorbitor: Simonis Alfred - Robert

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe: Informare privind participarea la seminarul regional privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă pentru statele membre ale Grupului Geopolitic 12 Plus (Lisabona, 5 – 6 iunie 2019) Domnul Alfred-Robert Simonis:

Mulțumesc domnul președinte

Având în vedere că este ultima săptămână de lucru și că vor mai apărea solicitări din partea... atât a ministerelor cât și a colegilor parlamentari, v-aș propune ca la ordinea de zi pentru sesiunea extraordinară... să completăm ordinea de zi pentru sesiunea extraordinară și cu alte inițiative aflate în procedură parlamentară la Camera Deputaților, urmând ca oricare din aceste inițiative pe care le vom introduce să se... decizia să se ia prin consens în cadrul ședinței de miercuri; pot apărea situații în care comisiile au dat sau dau raport mâine și să vrem să le introducem miercuri.

Vă repet faptul că vreau să facem acest lucru prin consens și, dacă avem acest consens, să putem să introducem, pentru că este sesiune extraordinară și regulile sunt un pic diferite.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 23 septembrie 2020, 19:45
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro