Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 16 decembrie 2019 ora 9:10

3. Scrisori din partea Grupului parlamentar PRO Europa din Camera Deputaților privind propuneri de modificări în cadrul unor comisii parlamentare comune și în cadrul unor Delegații ale Parlamentului României
la plenul comun consultă

Scrisori din partea Grupului parlamentar PRO Europa din Camera Deputaților privind propuneri de modificări în cadrul unor comisii parlamentare comune și în cadrul unor Delegații ale Parlamentului României Domnul Ion-Marcel Ciolacu:

Scrisori din partea Grupului parlamentar PRO Europa din Camera Deputaților privind propuneri de modificări în cadrul unor comisii parlamentare comune... a, totodată întrucât domnul Secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, nu poate fi alături de noi, lucru aprobat din timp la această ședință solemnă, vă propun să distribuim mesajul domniei sale, la toți parlamentarii.

Scrisori din partea Grupului parlamentar PRO Europa din Camera Deputaților privind propuneri de modificări în cadrul unor comisii parlamentare comune și în cadrul unor Delegații ale Parlamentului.

Sunt propuse următoarele modificări: domnul senator Adrian Țuțuianu propus membru al Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe, în locul domnului senator neafiliat Dorin Valeriu Bădulescu.

Lucrul acesta trebuie parafat și cu ALDE, cu această mențiune aș dori să treacă.

Domnul deputat Mihai Valentin Popa este propus membru Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului, cu privire la elaborarea și modificarea, completarea propunerilor legislative în materie electorală în locul domnului Georgian Pop.

Domnul senator Nicolae Marin este propus ca membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și reactualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale și este propus în funcția de președinte al acestei comisii urmând să renunțe la funcția de președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, Nicolae Marin... este cred că ceva care nu... nu se leagă. Domnul Nicolae Marin este senator nu... da.

Domnul deputat Ion Mocioalcă este propus ca membru în Comisia comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI în locul domnului senator Nicolae Marin și este propus în funcția de președinte al acestei comisii.

Domnul deputat Octavian Petric este propus ca membru al Comitetului Director al Grupului român al Uniunii interparlamentare la GRUI.

Domnul deputat Victor Ponta este propus ca președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia.

Ultimele două propuneri trebuie să treacă și pe la GRUI.

Dacă aveți observații, dacă nu înscriem pe ordinea de zi cu acea discuție care trebuie să o aveți cu domnii de la ALDE deoarece este neafiliat pentru că nu mai au grup.

Cine este pentru?

Împotrivă?

Abțineri?

Unanimitate.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 1 octombrie 2022, 21:59
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro