Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 16 decembrie 2019 ora 9:10

7. Scrisoare din partea domnului Ludovic Orban, prim-ministru
conform stenogramei consultă

Scrisoare din partea domnului Ludovic Orban, prim-ministru Domnul Ion-Marcel Ciolacu:

Domnul prim-ministru Ludovic Orban ne-a trimis o scrisoare acum o oră prin... "ținând cont de perioada care a mai rămas până la sfârșitul actualei sesiuni parlamentare și având în vedere obiectivele imediate ale Guvernului, vă aducem în atenție necesitatea asigurării unui program de lucru al Parlamentului până pe data de 31 decembrie, anul acesta în scopul parcurgerii procedurilor parlamentare pentru adoptarea Legii Bugetului de Stat și a Legii Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pentru anul 2020, precum și a altor măsuri legislative urgente. În acest context, vă adresăm rugămintea de a supune atenției Birourilor permanente ale Senatului și Camerei Deputaților solicitarea Guvernului potrivit celor mai sus menționate pentru a fi avute în vedere stabilirea programului de lucru a celor două Camere ale Parlamentului pentru finalul acestei sesiuni parlamentare".

V-aș supune-o la vot, dar vreau să vă reamintesc că sesiunea noastră se termină pe 31 decembrie și eu deja am declarat public că dacă vine bugetul vom lucra ca Legea Bugetului de Stat și Legea Asigurărilor Sociale să fie finalizată până la 31 decembrie, să nu intrăm în sesiune extraordinară și sub nicio formă România să nu intre fără buget la 1 ianuarie.

Vă mulțumesc, o zi bună!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 1 octombrie 2022, 21:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro