Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 16 februarie 2009 ora 14:00

7. Raportul Comisiei parlamentare de anchetă privind activitatea Societății Române de Televiziune
la plen consultă

Vorbitor: Pambuccian Varujan

Raportul Comisiei parlamentare de anchetă privind activitatea Societății Române de Televiziune Domnul Varujan Pambuccian:

Doamnă președinte, eu nu o să vă vorbesc în calitate de consultant, o să vă vorbesc în calitate de om care, de 12 ani, constată cum din ce în ce mai mult, ambele Camere ale Parlamentului ajung să fie conduse de administrația celor două Camere și din ce în ce mai puțin de Birourile Permanente ale celor două Camere. Este un fenomen care s-a întâmplat în timp, în mod constant, gradual. Mă întreb dacă peste două-trei legislaturi nu se va și vota de către administrație în locul celor care . și de aceea cred că în toate chestiunile acestea, cauza o reprezintă lipsa de proceduri foarte bine stabilite.

De aceea, vă propun ca aici, decizia să fie luată - și nu numai aici, sunt multe situații în care nu avem proceduri clare - Comisia de regulament să-și facă datoria și să construiască proceduri limpezi, ca lucruri de genul acesta să nu se mai întâmple. Altfel, consultanța este corectă, dar nu ne folosește la nimic.

Există și unele care folosesc, consolidează decizia.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 20 septembrie 2020, 7:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro