Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2020 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 17 decembrie 2020 ora 15:00

4. Scrisoare din partea domnului Nini Săpunaru, secretar de stat, Departamentul pentru Relația cu Parlamentul referitoare informarea Parlamentului asupra derulării procedurii scrise, la nivelul Consiliului Uniunii Europene, cu privire la Propunerea de regulament al PE și al Consiliului pentru modificarea Regulamentului (CE) nr. 428/2009 prin acordarea unei autorizații generale de export a Uniunii pentru exportul de anumite produse cu dublă utilizare din Uniune către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord
la Comisia pentru afaceri europene consultă

Scrisoare din partea domnului Nini Săpunaru, secretar de stat, Departamentul pentru Relația cu Parlamentul referitoare informarea Parlamentului asupra derulării procedurii scrise, la nivelul Consiliului Uniunii Europene, cu privire la Propunerea de regulament al PE și al Consiliului pentru modificarea Regulamentului (CE) nr. 428/2009 prin acordarea unei autorizații generale de export a Uniunii pentru exportul de anumite produse cu dublă utilizare din Uniune către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

4 - Scrisoare din partea domnului Nini Săpunaru - Secretar de stat - Departamentul pentru relația cu Parlamentul, știți cine este Nini Săpunaru.

Referitoare la... e o informare a Parlamentului asupra derulării procedurii scrise la nivelul Consiliului Uniunii Europene, cu privire la propunerea de Regulament, ați citit, nu? Că ați primit oricum înainte de la domnul Stecoza toată ordinea de zi.

E vorba de modificarea unui regulament, autorizații de export.

Dacă aveți voi ceva obiecții? Nu aveți.

Vă mulțumesc.

Adoptat.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 26 iunie 2022, 9:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro