Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 30 martie 2009 ora 13:30

21. Memorandum intern: Solicitare Realitatea TV-amplasare ministudiouri la P1
aprobat consultă

Vorbitor: Pambuccian Varujan

Memorandum intern: Solicitare Realitatea TV-amplasare ministudiouri la P1 Domnul Varujan Pambuccian:

Este foarte limpede că există o serie de avantaje, dar eu v-aș propune următorul lucru: este la fel de limpede că, în momentul în care un post de televiziune își va crea un asemenea ministudio, toate posturile de televiziune vor dori să aibă așa ceva sau multe vor dori. Și, atunci, eu v-aș ruga, doamna președintă, și aceasta este prima chestiune, să aflăm de la domnul secretar general dacă avem spațiu suficient pentru a putea satisface nevoile tuturor acestor televiziuni care vor dori să facă lucrul acesta. Altfel, suntem în mod evident într-o chestiune care frizează concurența, și oricine ar putea chiar să ne dea în judecată pentru faptul că am intervenit într-o chestiune de competiție pe o piață liberă între doi actori economici, favorizându-l pe unul dintre ei, în defavoarea celuilalt.

Eu spun următorul lucru: dacă mâine mai apar trei solicitări, aceasta era întrebarea: le putem rezolva?

Știu că știm și că putem enumera cu toții și putem să ne aducem aminte ce televiziuni există în România. Nu cred că asta este problema. Problema este alta: dacă mâine mai apar încă 3, 4, 5, putem asigura acest spațiu?

Este o întrebare la care trebuie să avem un răspuns pregătit, pentru că, altfel, intervenim într-o piață care este o piață liberă, în care actori privați pot fi avantajați sau dezavantajați de o conjunctură sau alta, și noi în felul acesta am avantaja pe unii în detrimentul altora.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 25 septembrie 2020, 20:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro