Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 4 mai 2009 ora 14:08

7. Regulamentul Grupului de lucru al Camerei Deputaților pentru trecerea la realizarea proiectului - pilot "Palatul Parlamentului - clădire Zero energie"
aprobat consultă

Vorbitor: Pambuccian Varujan

Regulamentul Grupului de lucru al Camerei Deputaților pentru trecerea la realizarea proiectului - pilot Palatul Parlamentului - clădire Zero energie Domnul Varujan Pambuccian:

Eu vreau să vă spun că, după părerea mea, este o chestie extrem de serioasă și este bine să o tratăm așa, pentru că România este una din foarte puținele țări din lume care nu face pași în zona aceasta și atunci, acesta ar fi un exemplu pe care Parlamentul l-ar da și către - să-i zicem - restul administrațiilor și zona privată. Chiar cred că este o chestiune foarte serioasă. Lucrurile sunt extrem de avansate, de 10-15 ani în lume, la noi sunt de abia la un început foarte palid și, în mod surprinzător, decalajul pe care îl avem în multe alte domenii este mult mai mic decât în domeniul acesta. Este o chestiune care are sens din punct de vedere economic, aduce chiar economii foarte mari și cred că este păcat să nu tratăm chestiunea aceasta serios.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 25 septembrie 2020, 19:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro