Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 6 mai 2009 ora 12:10

7. Memorandum intern: Aprobarea Normativului privind utilizarea parcului auto central al Camerei Deputaților
aprobat consultă

Vorbitor: Pambuccian Varujan

Memorandum intern: Aprobarea Normativului privind utilizarea parcului auto central al Camerei Deputaților Domnul Varujan Pambuccian:

Legat de parcul auto, este o chestiune pe care eu am mai spus-o și în anii trecuți și deja devine critică. Parcul auto este foarte vechi și, din cauza aceasta, consumurile sunt mai mari decât ar trebui să fie, și pentru că modelele sunt vechi și pentru că, între timp, uzura lor a produs acest lucru, iar cheltuielile cu întreținerea lor sunt mari.

După părerea mea, oricât de nepublicitar sună acum, cred că ne-ar costa mai puțin să reînnoim parcul auto decât să-l târâm așa! Sigur, poate să dea bine să nu facem acest lucru dar, în orice caz, o să dea din ce în ce mai prost în bugetul Camerei. După părerea mea, și astea sunt chestiuni pe care ar trebui să le discutăm.

Repet, parcul este învechit și ne costă mai mult decât merită întreținerea acestui parc auto. Poate că ar fi bine, unul dintre chestori, să ne facă o prezentare, în Biroul permanent, și, dacă ajungem la concluzia că este mai ieftin să îl înlocuim, indiferent de ce povești or să apară, de ce legende urbane or să se genere în jurul chestiei ăsteia, este bine să o facem, că ne costă mai puțin.

.............................
Domnul Varujan Pambuccian:

Problema nu este ca să revenim anul acesta, problema este ca măcar anul viitor să facem acest lucru, pentru că ne va costa din ce în ce mai mult.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 20 septembrie 2020, 8:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro