Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 8 februarie 2010 ora 14:00

Vorbitor: Dușa Mircea

Scrisoare din partea Autorității Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice Domnul Mircea Dușa:

Doamna președinte,

Stimați colegi,

Dacă vă amintiți, în septembrie am adoptat un raport la o comisie de anchetă. Una din măsurile de final era tocmai aceasta, ca autoritatea și Guvernul să modifice legea în așa fel încât ea să fie una care să poată fi aplicată mult mai repede și mult mai eficient decât administrațiile locale. Aceasta, sigur că este hotărârea Camerei Deputaților și probabil că doamna Trăilă și Guvernul vin cu o inițiativă legislativă, cu un proiect de lege și el va intra în procedurile parlamentare de dezbatere și atunci ne vom spune cuvântul.

În al doilea rând, legat de personalitatea dumneavoastră ca al treilea om în stat, doamna Trăilă vă jignește puțin, vă adresează o scrisoare dumneavoastră și după aceea vă spune să comunicați la un șef de departament propunerile pe care le aveți.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 3 iunie 2020, 17:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro