Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 23 februarie 2010 ora 13:10

11. Memorandum Intern: Bugetul Camerei Deputaților, aprobat prin Legea nr. 11/2010 privind bugetul de stat pe anul 2010
aprobat consultă

Memorandum Intern: Bugetul Camerei Deputaților, aprobat prin Legea nr. 11/2010 privind bugetul de stat pe anul 2010 Doamna Roberta Alma Anastase:

Domnul Barbu.

Domnul Gheorghe Barbu:

Doamna președinte, aici sunt propunerile pentru lucrările de investiții și dotări, în rest sunt explicitări.

În legătură cu acest subiect, a fost discutat cu domnii chestori și dacă doriți să detaliez, sunt doar niște lucruri noi. Bugetul a fost aprobat așa cum ni l-a trimis Ministerul Finanțelor și există două lucruri care sunt prevăzute pentru o eventuală rectificare bugetară, respectiv pentru centralele de frig și pentru microbuzele care transportă parlamentari, întrucât noi nu mai putem, conform legii, să mai facem între capitole mutări - nici la reparații capitale, nici la dotări. Este un articol 18 în Legea bugetului din acest an. În rest, lucrurile, din punct de vedere financiar sunt cele pe care le cunoașteți. Avem oarece probleme la cheltuieli de personal mai mici cu aproximativ 2 milioane de lei, de aceea este și o solicitare ca din acest punct de vedere să ne rezumăm la numărul de posturi care-l avem astăzi și avem aprobate 1827 de posturi bugetate față de un total de 1965 în anul precedent.

Lucrurile nu sunt într-un pericol din acest punct de vedere, doar că trebuie să fim destul de vigilenți în legătură cu cheltuielile de personal.

Dacă sunt întrebări, pe orice temă, vă rog să mi le puneți.

Doamna Roberta Alma Anastase:

Chestorii, sunt în regulă?

Domnul Mircea Dușa:

La cheltuielile de personal am înțeles că nu avem probleme, pentru că avem contabili buni și au știut să reîncadreze oamenii ca lumea.

Domnul Gheorghe Barbu:

Nu aș vrea să răspund acum la acest subiect. Noi sperăm ca din execuția bugetară să reușim să ne încadrăm, ca să vorbim sincer.

Doamna Roberta Alma Anastase:

Vă mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 3 iunie 2020, 16:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro