Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 23 februarie 2010 ora 13:10

Vorbitor: Dușa Mircea

Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților Domnul Mircea Dușa:

Este proiectul de lege înaintat de Guvern, care a trecut ieri prin Senat, legat de modificarea Legii 188, cu deconcentrarea.

.............................
Solicitare din partea domnului deputat Mircea Toader, liderul Grupului parlamentar al PD-L, referitoare la programarea unei dezbateri politice , în temeiul art. 180 alin. 1 din Regulamentul Camerei Deputaților Domnul Mircea Dușa:

Ceea ce propuneam în proiectul acela de hotărâre, el era doar o măsură, așa, pentru o perioadă scurtă de timp, ca să funcționeze activitatea între cele două Camere. Însă la Comisia de afaceri europene este un proiect de lege pe 30 de pagini, la care s-au făcut amendamente, este de trei luni în dezbatere la comisie și, în momentul de față, este trimis la Guvern, ca să-și facă și ei observațiile pe proiectul acela de lege. Probabil că nu a fost informat Biroul legat de această chestiune, dar se muncește de vreo trei luni. Proiectul de lege este încropit, este trimis la Guvern să ne trimită un punct de vedere și, sigur, legea, când va fi adoptată, va rezolva toate aceste probleme. Sigur, el este întocmit acum pe vreo trei variante, cu sistemul acesta de lucru între cele două Camere și în comisiile din Camere, ca procesul să fie cât mai rapid și cât mai urgent și, în funcție de variantele care, până la urmă, după o dezbatere mai amplă, se vor cristaliza, se va adopta proiectul de lege. Deci, este proiectul de lege și s-au făcut multe amendamente chiar de către colegii noștri, care au preocupări în domeniu și de către ministerele de resort s-au trimis propuneri de încropire a acestui proiect de lege.

.............................
Memorandum Intern: Bugetul Camerei Deputaților, aprobat prin Legea nr. 11/2010 privind bugetul de stat pe anul 2010 Domnul Mircea Dușa:

La cheltuielile de personal am înțeles că nu avem probleme, pentru că avem contabili buni și au știut să reîncadreze oamenii ca lumea.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 3 iunie 2020, 16:37
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro