Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 22 martie 2010 ora 13:00

7. Solicitare din partea unui număr de 55 de deputați de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă
la plenul de săptămâna viitoare consultă

Vorbitor: Stanciu Anghel

Solicitare din partea unui număr de 55 de deputați de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă Domnul Anghel Stanciu:

Aș fi de acord cu ceea ce a susținut distinsul nostru coleg dacă statutul sau regulamentul unei comisii obișnuite, normale ar fi același cu statutul unei comisii de anchetă. Pe de o parte, în fața comisiei de anchetă sunt obligați să se prezinte cei care sunt chemați, la o comisie obișnuită, dacă vor să vină bine, dacă nu, nu. Pe urmă, statutul celui care este audiat este cu totul altul și actele care se întocmesc au alt statut juridic decât actele unei ședințe obișnuite cu un proces-verbal de ședință.

De aceea, credem că având în vedere efectele care s-au produs asupra unor copii și impactul, în special în zona celor tineri, a elevilor și a studenților, cred că ar trebui lămurită această problemă a acestor droguri sub o formă sau alta ca pe viitor să se evite să se mai ajungă încă odată la o astfel de soluție. De aceea, Grupul PSD+PC solicită îngăduința dumneavoastră și a celor de la putere spre a elucida o problemă care naște totuși multe semne de întrebare.

.............................
Domnul Anghel Stanciu:

Doamna președinte, o să fiu foarte scurt și mulțumesc domnului secretar Voinescu, care îmi dă prilejul să îi aduc la cunoștință că un mijloc de a scăpa de zvonurile care zice dânsul că ar circula, că în spatele firmelor s-ar afla, sub o formă sau alta, premierul Boc sau mai știu eu cine - așa spunea dânsul că ar fi spus cineva - singura soluție este, într-adevăr, să trimitem în plen și, evident, PD-L-ul să arate că nu au nici o treabă cu aceasta, votând.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 18 septembrie 2020, 16:42
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro