Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 22 martie 2010 ora 13:00

7. Solicitare din partea unui număr de 55 de deputați de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă
la plenul de săptămâna viitoare consultă

Vorbitor: Dușa Mircea

Solicitare din partea unui număr de 55 de deputați de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă Domnul Mircea Dușa:

Doamna președinte, numai o clipă. Eu am două cuvinte. Din nou discutăm foarte mult pe marginea unui subiect care este tranșat de Regulament și totuși își va spune părerea. Legat de articolul 7 domnule Voinescu, eu am participat la comisii de anchetă și am studiat mai multe regulamente ale comisiilor. Cam toate arată la fel să știți. Iar articolul 7 noi îl trimitem la sancțiuni. Face doar afirmația că împiedicarea activității comisiei de anchetă se sancționează conform legii penale. Și așa este. Uitați-vă și în Regulamentul Camerelor, la comisiile de anchetă că împiedicarea activității comisiei de anchetă... uitați-vă că este trimitere. Regulamentul acesta este făcut după regulament și uitați-vă la celelalte regulamente și la cele 3 comisii de anchetă care au fost în vară.

Deci, împiedicarea activității comisiei, nu comisia stabilește sancțiuni penale.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 3 iunie 2020, 15:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro