Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 5 mai 2010 ora 14:00

10. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la cea de a șasea reuniune a Parteneriatului Parlamentar Asia - Europa (Bruxelles, 30 mai - 1 iunie 2010) Domnul Ioan Oltean:

Participarea la cea de a șasea reuniune a Parteneriatului Parlamentar Asia - Europa (Bruxelles, 30 mai - 1 iunie 2010).

Este cineva împotrivă? Nu.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind vizita la Camera Deputaților a delegației Congresului Puterilor Locale al Consiliului Europei (București, 25 mai 2010)

2) Memorandum intern privind vizita la Camera Deputaților a delegației Congresului Puterilor Locale al Consiliului Europei (București, 25 mai 2010)

Domnul Ioan Oltean:

Nu sunt probleme.

De acord.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Conferința președinților parlamentelor din statele membre ale Consiliului Europei și la reuniunea secretarilor generali ai parlamentelor statelor membre ale Consiliului Europei (Limassol, Cipru, 11 - 22 iunie 2010)

3) Memorandum intern privind participarea la Conferința președinților parlamentelor din statele membre ale Consiliului Europei și la reuniunea secretarilor generali ai parlamentelor statelor membre ale Consiliului Europei (Limassol, Cipru, 11 - 22 iunie 2010)

Domnul Ioan Oltean:

De acord.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea la Conferința internațională științifico-practică cu tema Credincioșii ortodocși de rit vechi. Tradiții spirituale și culturale (Chișinău, 23 - 25 aprilie 2010)

4) Informare privind participarea la Conferința internațională științifico-practică cu tema "Credincioșii ortodocși de rit vechi. Tradiții spirituale și culturale" (Chișinău, 23 - 25 aprilie 2010)

Domnul Gheorghe Barbu:

Domnule președinte, am o problemă aici.

Domnul Ioan Oltean:

Vă rog.

Domnul Gheorghe Barbu:

La informarea privind participarea la Conferința internațională științifico-practică cu tema "Credincioșii ortodocși de rit vechi. Tradiții spirituale și culturale", este o chestiune care se referă la o propunere privind o eventuală de organizare în România a unei astfel de acțiuni.

Eu vreau doar să vă amintesc că dumneavoastră ați fost de principiu de acord să organizăm NATO în anul 2011. Vom avea niște costuri, niște cheltuieli foarte mari.

Vă rog să citiți ultima frază. Se spune: "Participanții au făcut propunerea să fie în Ucraina sau în România".

Din sală:

Atunci, nu la noi!

Domnul Ioan Oltean:

Domnilor colegi, am luat act de această informare.

Domnul Gheorghe Barbu:

Mulțumim.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea la Dezbaterea-Masă rotundă pe tema Către un Sistem European comun de Azil: studiu asupra unor chestiuni orizontale (Bruxelles, 26 aprilie 2010)

5) Informare privind participarea la Dezbaterea - Masă rotundă pe tema "Către un Sistem European comun de Azil: studiu asupra unor chestiuni orizontale" (Bruxelles, 26 aprilie 2010)

Domnul Ioan Oltean:

Am luat act.

Mai avem două memorandumuri interne suplimentare: Agenția Națională de Cadastru și Publicitate (6 - 7 mai). Am aprobat.

Celălalt material este în legătură cu concertul.

Eu vă propun ca pe acesta să îl amânăm pentru următoarea ședință.

Aveți toate informațiile, domnule secretar general?

Vă rog să ne spuneți exact care este situația.

Domnul Gheorghe Barbu:

Am avut negocieri printr-o comisie numită de mine prin ordin, care a făcut o ofertă. Oferta respectivă nu a fost acceptată de cei care doresc acest lucru și au făcut o contra-ofertă pe care ne-au trimis-o astăzi în scris.

Domnul Ludovic Orban:

Domnule Barbu, eu vă susțin.

Pe de o parte, încasăm niște bani și, pe de altă parte, sprijinim un eveniment care chiar va avea un caracter de noutate și de unicitate.

Domnul Ioan Oltean:

Domnule secretar general, se obligă să ne dea terenul în forma...? Bine.

Domnilor colegi, supun atenției dumneavoastră această propunere cu 36 de mii de euro.

Cine este pentru?

Este cineva împotrivă? Nu.

Abțineri? Nu sunt.

Doamnelor și domnilor colegi, vă doresc o săptămână plăcută în continuare. Să vă dea Dumnezeu sănătate și toate cele bune.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 27 septembrie 2020, 8:58
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro