Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 21 iunie 2010 ora 14:20

16. Solicitare din partea Grupului parlamentar al PNL și Grupului parlamentar al Alianței politice a PSD+PC privind constituirea unei Comisii de anchetă
la plen consultă

Vorbitor: Stanciu Anghel

Solicitare din partea Grupului parlamentar al PNL și Grupului parlamentar al Alianței politice a PSD+PC privind constituirea unei Comisii de anchetă Domnul Anghel Stanciu:

Distinsă doamnă președinte,

Onorați membri ai prezidiului,

Stimați membri ai Biroului permanent,

Am ascultat cu foarte mare atenție pe colegul meu, inginerul Mircea Toader, care - cu rigoarea specifică profesiei - a adus niște argumente foarte interesante pentru un inginer, pentru om politic cred că este - aș spune - aproape o greșeală, pentru că abordarea pe care domnia sa a făcut-o, cum s-a încheiat această atribuire, poate să ducă la ideea că apără pe cineva, ceea ce, cunoscându-l pe domnul Mircea Toader, cred că nu apără pe nimeni. Și nici nu cred că Partidul Democrat Liberal dorește - ceea ce spune presa, nu știu dacă pe drept sau pe nedrept - să apere așa-numita "clientelă politică".

De aceea, cred doamna președinte că este absolut necesar ca distinșii noștri colegi din PD-L să solicite și dânșii această anchetă spre a fi derobați de niște acuzații care, pentru mine, cel puțin, par oleacă exagerate. De aceea, este bine să știm adevărul și să scape odată și domnul Mircea Toader și alți colegi din PD-L de niște acuzații care sunt nedrepte. Și spuneam colegului meu că deja iepuroii vin la dânsul, așa prin canale, eu cred că nu vin, pentru că nu este adevărat. Și ca să demonstrați că nu este adevărat, eu v-aș ruga să susțineți acest lucru și în plen.

Vă mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 23 septembrie 2020, 10:29
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro