Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2011 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 9 noiembrie 2011 ora 14:10

Vorbitor: Scutaru Adrian George

Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților Domnul Adrian George Scutaru:

Doamna președinte și stimați colegi, eu v-aș face următoarea propunere: am văzut nota primită de la Secretariatul general. Noi am primit din partea Guvernului Proiectul de lege pentru ratificarea acordului semnat cu Statele Unite pentru apărare anti-balistică. Pe acest subiect există un consens din punctul de vedere al tuturor partidelor parlamentare și aș vrea să vă propun, în numele Grupului liberal, ca un semnal și de deschidere și de seriozitate a Parlamentului, ca luni să discutăm în Comisia de apărare și în Comisia juridică - comisiile sesizate în fond, și pe draftul pentru ordinea de zi să îl trecem la punctul 2. Deci, să îl discutăm marți.

Repet: va fi un semnal de seriozitate, de deschidere din partea tuturor grupurilor politice, nu va dura mult, și bineînțeles că îl vom supune și votului final. Nu are rost să așteptăm.

Am văzut că termenul constituțional este până în 23 decembrie. Deja procesul de ratificare poate fi încheiat în Senat, Senatul fiind Cameră decizională.

Astfel, este un lucru pe care noi, liberalii, îl propunem, și cred că toți sunteți de acord, fiind un semnal că vom construi o relație solidă cu americanii.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 20 septembrie 2020, 4:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro