Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2014 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 8 decembrie 2014 ora 14:00

2. Programul de lucru al Camerei Deputaților
aprobat, cu modificări consultă

Programul de lucru al Camerei Deputaților Domnul Miron Tudor Mitrea:

La programul de lucru al Camerei Deputaților, singura chestiune oarecum suplimentară ar fi faptul că vineri vine bugetul. De aceea, vă anunț de acum că, vineri la ora 11,00, o să avem un Birou permanent reunit ca să discutăm modul în care bugetul îl vom redistribui la comisii și în acel Birou permanent reunit vom discuta și programul pentru discutarea bugetului. Dacă nu aveți nimic împotrivă și sigur, de asemenea, modul în care vom aproba săptămâna viitoare, informativ - sigur, discutarea noului guvern, lista noului guvern care va veni săptămâna cealaltă. Vă informez de acum, ca să fiți pregătiți. Aceasta este suplimentar la programul pe care îl avem. Vă rog domnule Tinel.

Domnul Tinel Gheorghe:

Domnule președinte, cu voia dumneavoastră, astăzi am înregistrat la Secretarul general al Camerei o notă cu o solicitare.

Domnul Miron Tudor Mitrea:

O am la "diverse", domnule Tinel, sigur că da.

O am la "diverse" și solicitarea dumneavoastră și a domnului Ciolacu cu același subiect pe care îl vom dezbate cel mai serios, ca timp cel puțin.

Deci, privind programul nu sunt observații. Biroul permanent, membrii adoptă în unanimitate.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 7 octombrie 2022, 19:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro