Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2014 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 8 decembrie 2014 ora 14:00

11. Notă verbală din partea Reprezentanței Comisiei Europene la București
la Comisia pentru afaceri europene consultă

Notă verbală din partea Reprezentanței Comisiei Europene la București Domnul Miron Tudor Mitrea:

Aici sunt problemele de care am vorbit.

Suntem informați că domnul Fenechiu este ales acum o săptămână lider de grup, ba că numai este membru al grupului, până la urmă decizia o luăm în funcție de ceea ce vom primi ca informare până mâine dimineață de la secretarul general, nu are rost să facem noi poliție, doamna Man și cu domnul Fenechiu . nu am avut chiar o asemenea debandadă privind un grup parlamentar. Asta este, se întâmplă.

Există o notă verbală de la Senatul României prin care ni se spune că Reprezentanța Comisiei Europene la București îl roagă pe Președintele Senatului, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, să aducă la cunoștință faptul că domnul Jirki Katainen - vicepreședinte al Comisiei Europene, va efectua o vizită de lucru în România în data de 15 decembrie 2015. Vrea să se întâlnească cu domnul președinte și vrea să se mai întâlnească și cu comisiile parlamentare relevante reunite ale Senatului și Camerei ca să discute Noul Plan de investiții al Comisiei Europene.

Propun să o trimitem la Comisia de afaceri europene și să se pună de acord cu cei de la Senat prin intermediul secretariatului, cine participă și cum participă la această întâlnire. Aveți ceva împotrivă?

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 7 octombrie 2022, 19:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro