Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2015 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 20 aprilie 2015 ora 14:00

Vorbitor: Pâslaru Florin-Costin

Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților Domnul Florin-Costin Pâslaru:

Domnule președinte, dacă-mi permiteți, v-aș ruga să introducem pe ordinea de zi pentru ședința de miercuri proiectul de Lege pentru ratificarea acordului între Guvernul României și Interpol. Și vă solicit acest lucru, bineînțeles sub rezerva depunerii raportului, pentru că are loc conferința - și este o onoare pentru România - în perioada 19-22 mai și până atunci mai sunt niște pași care trebuie făcuți. Solicitarea este să-l introducem pe ordinea de zi. Eventual, v-aș solicita pe prima poziție, ca să fim în termen. Vă mulțumesc.

.............................
Domnul Florin-Costin Pâslaru:

Da, de la Cameră.

.............................
Programul de lucru al Camerei Deputaților Domnul Florin-Costin Pâslaru:

Domnule președinte, dacă-mi permiteți. Dacă reușim și terminăm ceea ce avem prioritar, deși este greu de crezut, îl devansăm; dacă nu, să rămână pentru ora stabilită.

.............................
Domnul Florin-Costin Pâslaru:

Domnule președinte, de acord cu propunerea, dar o discutăm la următoarea ședință de Birou permanent.

.............................
Punct de vedere al Comisiei juridice, de disciplină și imunități privitor la scrisoarea domnului Robert Marius Cazanciuc, ministrul justiției, referitoare la recomandările cuprinse în raportul privind Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) Domnul Florin-Costin Pâslaru:

Domnule președinte, ceea ce spun colegii este perfect valabil. Să cereți un punct de vedere Comisiei juridice și bineînțeles acolo să fie invitat ministrul de resort și să-și spună punctul de vedere. Este cel mai bine așa.

.............................
Cerere din partea Comisiei juridice, de disciplină și imunități de a lucra în paralel cu plenul Camerei Deputaților Domnul Florin-Costin Pâslaru:

Domnule președinte, eu spun să nu fim de acord cu lucrul acesta pentru că miercuri este o activitate destul de încărcată.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 25 iunie 2022, 7:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro