COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 aprilie 2021


primit de la doamna deputat Gianina Șerban (Grupul parlamentar AUR)
Lansarea programului Rabla pentru Electrocasnice, o adevărată provocare!

Doamna Gianina Șerban, deputat AUR, i-a cerut domnului Tánczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, în interpelarea depusă luni, 19 aprilie la Camera Deputaților, clarificări privind Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, având în vedere faptul că acesta trebuia să înceapă la finalul lunii decembrie 2020.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 aprilie 2021


primită de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD)
Cresc tensiunile la Marea Neagră. PNL și USR-PLUS sunt interesate doar de funcții

Lângă noi poate izbucni oricând un război de proporții! Numărul trupelor rusești la granița cu Ucraina este cel mai mare din 2014 până în prezent. Armata rusă transportă echipamente și soldați ,nu doar în Crimeea, ci și în preajma republicilor separatiste din estul Ucrainei, unde a fost amenajată o tabără uriașă.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 aprilie 2021


primită de la domnul deputat Dumitru Coarnă (Grupul parlamentar al PSD)
Fenomenul violenței domestice. Proiectul de lege nr. 129/2020 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare și execuțional penale. Autorii infracțiunilor de violență domestică sunt puși sub lupă !

În declarația susținută în Parlament în 21 aprilie, deputatul PSD Dumitru Coarnă și-a exprimat susținerea pentru adoptarea Proiectului de lege nr. 129/2020 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare și execuțional penale, demers legislativ ce vizează respectarea drepturilor persoanelor abuzate, victime ale violenței domestice.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 aprilie 2021


primită de la domnul deputat Vasile Nagy (Grupul parlamentar AUR)
Guvernul trebuie să investească în creșterea atractivității și competitivității serviciilor de transport feroviar pentru călători

Deputatul AUR Vasile Nagy a declarat că, în acest moment, creșterea atractivității și competitivității serviciilor de transport feroviar pentru călători trebuie să fie o prioritate pentru România.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 aprilie 2021


primit de la președintele Comisiei pentru știință și tehnologie, domnul deputat Dragoș Gabriel Zisopol (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Ședința Comisiei pentru știință și tehnologie, în ziua de marți, 20 aprilie 2021, s-a desfășurat de la ora 15:30. Membrii Comisiei au avut pe ordinea de zi un singur punct:

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult