INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri 17 septembrie 2022

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

O nouă ediție a Programului de Internship derulat de Camera Deputaților, destinat studenților și tinerilor absolvenți, va avea loc în perioada 17 octombrie – 16 decembrie 2022. Înscrierile se desfășoară online până pe data de 2 octombrie 2022.

Vezi detalii

Camera Deputaților a început înscrierile pentru o nouă ediție a programului de internship


În categoria Comunicat de presa 26 septembrie 2022

Studenții și absolvenții pot aplica în perioada 17 septembrie – 2 octombrie a.c., completând formularul de înscriere disponibil pe site-ul Camerei Deputaților. Evaluarea candidaturilor și interviurile vor avea loc în prima jumătate a lunii octombrie, iar programul se va desfășura în perioada 17 octombrie – 16 decembrie a.c.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 26 septembrie 2022


primită de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Strategia Națională pentru Combaterea Bolilor Cardiovasculare și Cerebrovasculare va contribui decisiv la creșterea accesului românilor la servicii de sănătate de calitate

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a anunțat lansarea „Strategiei Naționale pentru Combaterea Bolilor Cardiovasculare și Cerebrovasculare” (SNBCC), document programatic de mare însemnătate pentru sănătatea românilor.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 26 septembrie 2022


primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, doamna deputat Natalia Elena Intotero (Grupul parlamentar al PSD)
Cooperare Româno - Portugheză în domeniul educației

În perioada 20-23 septembrie 2022, o delegație a Comisiei pentru învățământ a Camerei Deputaților, condusă de doamna deputat Natalia Elena Intotero, președinte al Comisiei, a efectuat o deplasare la Lisabona, pentru un schimb de experiență în domeniul educației, din perspectivă legislativă, a politicilor publice și sectoriale asociate acestui domeniu.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 26 septembrie 2022


primit de la domnul deputat Brian Cristian (Grupul parlamentar al USR)
Oprim conducătorii sportului să se premieze cu bani publici, prin propria semnătură

Deputatul USR PLUS Brian Cristian a depus o inițiativă legislativă care vizează integritatea și transparența la nivelul federațiilor sportive care astăzi a primit raport de adoptare din partea Comisiei juridice și, în curând, se va supune la vot în plenul Senatului și, mai apoi, la Camera Deputaților.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 26 septembrie 2022


primită de la doamna deputat Elena Stoica (Grupul parlamentar al PSD)
Accesul la informație, vital pentru a evita sarcinile nedorite ale minorelor

Situația minorelor care devin prematur mame a devenit alarmantă în România, fapt ce impune luarea unor măsuri urgente din partea autorităților abilitate. Fenomenul copiilor cu copii este cu atât mai îngrijorător cu cât, ulterior, atât situația copiilor născuți astfel, cât și a tinerelor mame, devine incertă și cu consecințe uneori fatale.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult