ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2017


primit de la doamna deputat Ana Birchall (Grup PSD)
Participarea deputatului Ana Birchall la reuniunea interparlamentară organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Eliminării Violenței Împotriva Femeilor

Președintele Comisiei speciale pentru coordonarea activităților parlamentare necesare pregătirii Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, deputatul Ana Birchall va participa, în data de 21 noiembrie a.c., la reuniunea interparlamentară cu tema “Convenția de la Istanbul: combaterea violenței împotriva femeilor la nivel național și la nivelul Uniunii Europene”, organizată la Bruxelles cu ocazia Zilei Internaționale a Eliminării Violenței Împotriva Femeilor de Comisia pentru drepturile femeilor și egalitate de gen (FEMM) din Parlamentul European, în colaborare cu parlamentele naționale și Grupul de Experți privind acțiunea împotriva violenței împotriva femeilor și a violenței domestice (GREVIO).

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2017


primită de la domnul deputat Glad Varga (Grup PNL)
Glad Varga (PNL): „Războiul PSD cu societatea civilă – un demers primejdios pentru democrație”

Ofensiva PSD împotriva societății civile, materializată ca propunere legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.26/2000 cu privire la asociații și fundații, ajunge azi să fie dezbătută în plenul Senatului.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2017


primit de la doamna deputat Tamara-Dorina Ciofu (Grup PSD)
Astăzi încep lucrările de construcție a primului spital din Botoșani din ultimii 30 de ani

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat luni, 20 noiembrie, că au început lucrările la noul spital municipal de boli cronice și îngrijiri paliative din Botoșani, care va fi ridicat în curtea Spitalului de Recuperare „Sf. Gheorghe”, în urma unei investiții finanțată prin Compania Națională de Investiții, în valoare de 15,6 milioane lei.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2017


primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
PSD ne pune în pericol viitorul! Invităm alături de noi toți tinerii care simt că România merge într-o direcție greșită

PNL constată că România a involuat semnficativ în ultimul an și că viteza regresului politic, instituțional și democratic este în creștere.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2017


primit de la domnul deputat Adrian Mihăiță Todoran (Grup PMP)
Guvernul PSD sărăcește buzunarele românilor

Politica fiscală aplicată de actualul Guvern nu dă roadele scontate. În timp ce se laudă cu o creștere economică de peste 8%, rivalizând cu marile puteri ale lumii, Executivul este incapabil să controleze prețurile din țară. Acestea au atins praguri greu de imaginat în urmă cu câteva luni, mai ales în zona produselor de bază. În tot acest timp, în loc să stimuleze mediul de afaceri pentru micii întreprinzători, prin înlesniri fiscale, Guvernul face exact pe dos. Sufocă întreprinderile cu cifre de afaceri reduse, obligându-le să se închidă sau să recurgă la eludarea legislației.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult