ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA SEPTEMBRIE - DECEMBRIE 2018


În categoria Comunicat de presă 14 august 2018

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților anunță că în perioada 10 august – 10 septembrie se primesc cererile de prelungire a acreditărilor permanente, precum și legitimațiile valabile în sesiunea anterioară, pentru aplicarea vizei care va permite accesul în instituție în sesiunea septembrie - decembrie 2018. Anexăm cererea tipizată de prelungire a acreditărilor permanente.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 august 2018


primit de la doamna deputat Beatrice Tudor (Grupul parlamentar al PSD)
Klaus Iohannis a devenit un președinte provocator. Ancheta parlamentară a incidentelor de la protest trebuie să vizeze toate aspectele, inclusiv pasivitatea serviciilor de informații

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a criticat în termeni extrem de duri ieșirea de luni, 13 august, a președintelui Klaus Iohannis, afirmând că șeful statului a devenit un provocator politic, care nu-și mai îndeplinește rolul de mediator, care și-a pierdut obiectivitatea și care caută să întindă capcane și “cadouri otrăvite” majorității parlamentare care susține Guvernul.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 august 2018


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Ancheta Parchetului Militar trebuie să ofere răspunsurile acum, nu peste luni sau ani!

În istoria noastră recentă nu a mai fost atât de evidentă miza uriașă pentru PSD-ALDE de a deține controlul asupra sistemului judiciar, perla coroanei unui regim abuziv, cu tendințe clare totalitare. De aceea, ancheta deschisă de Parchetul Militar, în urma evenimentelor din seara și noaptea de 10 august, din Piața Victoriei, va fi, într-o anumită măsură, proba dacă statul român mai este unul funcțional, un stat de drept. Procurorii militari sunt obligați să găsească adevărul, iar acesta presupune răspunsul la cele mai importante întrebări. Cine au fost cei care au provocat violențele la protestul Diasporei? Cine a comandat deturnarea mitingului într-o acțiune care să conducă la acte de violență?

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 august 2018


primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grupul parlamentar al PNL)
Ministrul de Interne să își dea demisia astăzi! Nu mai are nicio scuză

Au trecut deja 3 zile de la odioasa seară de vineri când în Piața Victoriei am fost gazat alături de mii de români cinstiți și ministrul de Interne încă nu este în stare să ne ofere răspunsuri coerente. Încă din luna mai îi ceream demisia doamnei Carmen Dan, pentru că la vremea respectivă a dat dovadă de incompetență, dar nu a avut o asemenea onoare. De data aceasta lucrurile sunt mult mai grave și trebuie să își dea demisia încă de vineri noaptea.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 13 august 2018


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grupul parlamentar al PMP)
Condamn utilizarea puternic disproporționată a forței de către jandarmi contra protestatarilor pașnici și cer demisia Guvernului

Deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, condamnă ferm utilizarea puternic disproporționată a forței de către unitățile de jandarmi împotriva participanților la protestele pașnice antiguvernamentale organizate în Piața Victoriei din București, în 10 și 11 august 2018, și își exprimă încrederea că este posibilă edificarea unei Românii de care românii să fie mândri.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult