Candidaturi pentru un loc în Colegiul director al CNCD

În categoria Anunț07 februarie 2018

În conformitate cu dispozițiile art. 24 din Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, republicată, Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au stabilit, în ședința comună din 6 februarie 2018, ca toate candidaturile pentru un loc în Colegiul director al CNCD să fie depuse până la data de 20 februarie 2018 la Secretariatele Generale ale fiecărei Camere.

Mai multe detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 februarie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD)

Am avut luni, 19 februarie, o întrevedere cu domnul Andrea Paolo Colombo, vicepreședinte al Vard, o companie a Fincantieri, specializată în proiectarea și construcția de nave civile și militare.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 februarie 2018

Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc marți, 20 februarie, începând cu ora 10.00 (sala „Barbu Catargiu”, nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 februarie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
100 de stagiari din Basarabia la 100 de parlamentari în Anul Centenar

Luni, 19 februarie, la ora 14.30, în cadrul Parlamentului României a avut loc lansarea oficială a Programului de stagii destinat tinerilor din Republica Moldova aflați la studii în România. Parlamentarii și studenții s-au întâlnit în sala de conferințe a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 februarie 2018


primit de la Direcția generală afaceri externe

Luni, 19 februarie, a avut loc întâlnirea domnului deputat Ioan Balan, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Ucraina din Parlamentul României, cu E.S. domnul Oleksandr Bankov, ambasadorul Ucrainei la București, și domnul Paul Rohovei, consilier în cadrul Ambasadei.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 februarie 2018


primit de la Direcția generală afaceri externe
Conferința interparlamentară privind politica externă și de securitate comună (PESC) și politica de securitate și apărare comună (PSAC)
(Sofia, Bulgaria, 15-17 februarie 2018)

Președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, doamna deputat Rozália-Ibolya BIRÓ și domnul deputat Mihai Alexandru VOICU, membru al Comisiei au participat, în perioada 15 – 17 februarie 2018, la Conferința interparlamentară privind politica externă și de securitate comună (PESC) și politica de securitate și apărare comună (PSAC), desfășurată la Sofia, Bulgaria, în contextul președinției bulgare a Consiliului UE.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult