BUGET 2018

În categoria Documente07 decembrie 2017

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2018 și Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018

Vezi documentele

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 15 decembrie 2017


primită de la domnul deputat Pavel Popescu (Grup PNL)
“La ordinul lui Dragnea, PSD a a dat cu flit Alianței Nord-Atlantice”

“Cei doi reprezentanți ai Partidului Social Democrat care urmau să participe la Washington, la Forumul Transatlantic NATO, au fost blocați în ultima clipă, la București, de domnul Liviu Dragnea, pentru a asigura cvorumul la măcelărirea legilor justiției în Parlament. Gestul majorității parlamentare de la București a fost receptat la Washington ca un gest de frondă la adresa Alianței Nord-Atlantice și a Statelor Unite”, atenționează deputatul liberal Pavel Popescu.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 decembrie 2017

În cadrul Comisiei pentru afaceri politice și democrație a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care a avut loc joi, 14 decembrie 2017, la Paris, a fost organizată o audiere pe marginea raportului Viitorul Libiei: între amenințările de terorism și o perspectivă democratică, al cărui raportor este domnul deputat Attila Korodi.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 decembrie 2017


primit de la președintele Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, domnul deputat Florin-Claudiu Roman (Grup PNL)

Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și-a desfășurat lucrările în ziua de 12 decembrie 2017.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 decembrie 2017


primit de la domnul deputat Marilen-Gabriel Pirtea (Grup PNL)
Parlamentul legiferează un sistem paralel de pregătire postuniversitară. Masteratele, în pericol

Deputatul PNL, rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea, atrage atenția asupra pericolului reprezentat de aprobarea de către Parlament a OUG nr.96/2017, ordonanță care, spune acesta, va da naștere unui sistem paralel de pregătire postuniversitară, însă fără respectarea rigorilor de acest nivel. Pirtea consideră că vor avea de suferit atât universitățile, printr-o scădere a atractivității programelor masterale, cât și beneficiarii finali, prin accesarea unor cursuri postuniversitare de o calitate îndoielnică.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 decembrie 2017


primit de la Grupul parlamentar al PSD

Grupul parlamentar al PSD a votat miercuri, 13 decembrie, în ședința de vot final a Camerei Deputaților, în favoarea proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.38/2017 privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului nr.69/2000, care creează cadrul legal necesar administrației publice locale pentru a finanța programe sportive și a recompensa performanțele deosebite obținute la competițiile sportive interne și internaționale oficiale.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult