DIMENSIUNEA PARLAMENTARĂ A PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI LA CONSILIUL UNIUNII EUROPENE

În categoria Anunțuri 30 decembrie 2018

Pe durata primului semestru al anului 2019, Parlamentul României va îndeplini anumite funcții specifice și va coordona evoluția Dimensiunii Parlamentare. Generoasa clădire a Palatului Parlamentului va găzdui șase evenimente interparlamentare, care sunt programate a avea loc pe durata președinției Consiliului UE, pe care România o va exercita între 1 ianuarie și 30 iunie 2019.

Vezi detalii

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 iunie 2019

Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc luni, 25 martie, începând cu ora 12.00 (sala „Barbu Catargiu”, nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 martie 2019


primit de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul PSD Bacău, Elena Hărătău, susține respectarea drepturilor copiilor cu dizabilități

Deputatul PSD Bacău, Elena Hărătău, susține respectarea drepturilor copiilor cu dizabilități, iar pentru a afla poziția Guvernului referitoare la noutățile din acest domeniu s-a adresat, printr-o interpelare parlamentară, ministrului Muncii și Justiției Sociale, Marius-Constantin Budăi.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 martie 2019


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Sediul Operei din Iași – o iluzie creată de PSD-ALDE

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat prim-ministrului României detalii despre construirea celor trei opere naționale, asumate de guvernarea PSD-ALDE, de la Cluj, Craiova și Iași.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 martie 2019


primită de la domnul deputat Remus Borza (deputat neafiliat)
Taxi versus Uber. Disconfort sau Civilizație?

Peste 2.000 de taxiuri au blocat, miercuri și joi, Piața Victoriei, protestatarii cerând Guvernului interzicerea aplicațiilor care permit utilizatorilor să comande servicii de transport de tipul ride-sharing sau car-sharing.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 martie 2019


primit de la președintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă, domnul deputat Gigel Știrbu (Grupul parlamentar al PNL)
Despre cum pesediștii obedienți sunt instalați în funcții importante din Guvernul României

Am aflat din presă cum un director care se ocupa de proiectele de apă și canalizare ale judetului Gorj a fost numit, de către premierul Dăncilă, secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale. De menționat este faptul că singura legătură a directorului de la canalizare cu domeniul culturii este faptul că are un unchi arheolog. În rest, nimic nu îl recomandă, decât o puternică susținere din partea PSD și obediența dusă la ridicol în fața acestei formațiuni.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult