COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 octombrie 2017


primit de la președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), doamna deputat Ana Birchall (Grup PSD)
Ana Birchall: Educația are un rol fundamental în promovarea unor valori precum toleranța, egalitatea de șanse sau respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, valori esențiale și în combaterea radicalizării și a terorismului

Președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) și membru în Comisia Ad-Hoc a Adunării Parlamentare a OSCE pentru Combaterea Terorismului și în Comisia Generală a OSCE pentru afaceri politice și securitate, deputatul PSD Ana Birchall, a făcut parte, în perioada 18 - 21 octombrie a.c., din delegația AP OSCE invitată să participe la vizita organizată de Casa Consilierilor din Regatul Maroc (Camera superioară a Parlamentului marocan) și AP OSCE în capitala Rabat, cu ocazia seminarului cu tema "Propagarea extremismului violent în regiunea OSCE și strategia adecvată pentru a împiedica atragerea și recrutarea de tineri de către organizațiile teroriste: abordarea marocană".

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 octombrie 2017


primit de la doamna deputat Mara Mareș (Grup PNL)
Deputatul PNL Mara Mareș: Analizez oportunitatea reglementării MBA-urilor prin Legea educației naționale. România are nevoie de o reformă liberală a Educației și de profesioniști redutabili

Deputatul liberal Mara Mareș a anunțat că analizează oportunitatea reglemetării MBA-urilor prin legea educației naționale, așa cum se întâmplă acum cu programele de masterat:

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 octombrie 2017


primit de la doamna deputat Cristina Burciu (Grup PSD)
Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: „Ajutoarele de urgență acordate de Guvern, un balon de oxigen pentru persoanele vulnerabile”

Deputatul social democrat, Cristina Burciu, a solicitat oficial ministrului Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu, situația ajutoarelor de urgență acordate persoanelor cu probleme din județul Cluj.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 octombrie 2017


primită de la domnul deputat Marius Bodea (Grup PNL)
Marius Bodea: Vineri, ministrul Mediului a confirmat ceea ce noi, liberalii, spunem de mai bine de un an: Iașul este într-o situație alarmantă în privința poluării, iar ieșenii riscă să plătească o amendă care poate ajunge și până la 7 mil. euro. Toate acestea din cauza nepăsării și indolenței Primăriei Municipiului Iași

Vizita ministrului Mediului la Iași, Grațiela Gavrilescu, a confirmat ceea ce noi, liberalii, spunem de mai bine de un an: Iașul este într-o situație alarmantă în privința poluării, iar ieșenii riscă să plătească o amendă care poate ajunge și până la 7 mil. euro. Toate acestea din cauza nepăsării și indolenței Primăriei Municipiului Iași care, nici până în acest moment, nu a întreprins demersurile necesare în vederea reducerii nivelului de poluare în Municipiul Iași.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 octombrie 2017


primit de la doamna deputat Adriana Săftoiu (Grup PNL)

Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale a Camerei Deputaților organizează luni, 23 octombrie, începând cu ora 10.00, dezbaterea cu tema: “Respect, nu umilință pentru persoanele cu dizabilități intelectuale din România!” (sala de ședințe a Comisiei pentru Transporturi, nivel P1, camera 29).

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult