HOTĂRÂRE nr.1.456 din 9 septembrie 2004
pentru abrogarea unor reglementări privind acordarea înlesnirilor la plata obligațiilor bugetare

Identificare act:
Numar/data: Hotărâre nr.1.456 din 9 septembrie 2004
Emitent: Guvern
Nota de fundamentare
Cu functie: de modificare
Publicare: M.Of. nr. 842/14 sep. 2004 text
Functie activa:
Modifică: H.G. nr.789/2000 privind strategia de restructurare/privatizare/lichidare a Societății Comerciale "Intreprinderea de Utilaj Greu"-S.A. Craiova, inclusă în componența "Restructurarea/Lichidarea a 5 Societăți comerciale mari cu capital majoritar de stat, cu firme de consultanță" din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art. 2
  H.G. nr.798/2000 privind strategia de restructurare/privatizare/lichidare a Societății Comerciale "Clujana"-S.A. Cluj-Napoca, inclusă în componența "Restructurarea/Lichidarea a 5 Societăți comerciale mari cu capital majoritar de stat, cu firme de consultanță" din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.2
  H.G. nr.799/2000 privind strategia de privatizare a Societății Comerciale "Nicolina"-S.A. Iași, inclusă în componența "Privatizarea a 50 de Societăți comerciale cu capital majoritar de stat grupate în pachete" din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.2
  H.G. nr.800/2000 privind strategia de privatizare a Societății Comerciale "Electroputere"-S.A. Craiova, inclusă în componența "Privatizarea Societăților comerciale cu capital majoritar de stat" din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.2
  H.G. nr.1.031/2000 privind Strategia de restructurare/privatizare/lichidare a Societății Comerciale "Roman" S.A. Brașov, inclusă în componenta "Restructurare/ lichidare a 5 societăți comerciale mari cu capital majoritar de stat", cu firme de consultanță, din cadrul PSAL (Programul pentru ajustarea sectorului privat)
abrogă art.3
  H.G. nr.1.103/2000 privind strategia de privatizare a Societății Comerciale "Industria Sârmei" - S.A. Câmpia Turzii, inclusă în componenta "Privatizarea a 50 de societăți comerciale cu capital majoritar de stat, grupate în pachete", din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.2
  H.G. nr.1.108/2000 privind strategia de restructurare/privatizare/lichidare a Societății Comerciale "Nitramonia" - S.A. Făgăraș, inclusă în componenta "Restructurarea/lichidarea a 5 societăți comerciale mari cu capital majoritar de stat, cu firme de consultanță", din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.6
  H.G. nr.1.125/2000 privind strategia de privatizare a Societății Comerciale "Fabrica de Scule Râșnov" S.A., inclusă în componenta "Privatizarea a 50 de societăți comerciale cu capital majoritar de stat, grupate în pachete", din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.2
  H.G. nr.1.128/2000 privind strategia de privatizare a Societății Comerciale "Terom" - S.A. Iași, inclusă în componenta "Privatizarea a 50 de societăți comerciale cu capital majoritar de stat, grupate în pachete", din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat) (abrogat prin O.U.G. nr.3/2007)
abrogă art.2
  H.G. nr.1.134/2000 privind strategia de privatizare a Societății Comerciale "Colorom" - S.A. Codlea, inclusă în componenta "Privatizarea a 50 de societăți comerciale cu capital majoritar de stat, grupate în pachete", din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.2
  H.G. nr.1.324/2000 privind strategia de restructurare/privatizare/lichidare a Societății Comerciale "Siderurgica" S.A. Hunedoara, inclusă în componenta "Restructurarea/lichidarea a 5 societăți comerciale mari cu capital majoritar de stat, cu firme de consultanță", din cadrul PSAL (Programul pentru Ajustarea Sectorului Privat)
abrogă art.3


Duminică, 24 ianuarie 2021, 07:58

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.