Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Angelica Fador > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Angelica Fădor (Grupul parlamentar al PNL)
PSD trebuie să iasă din capcana întinsă de cei care propagă fake news și să voteze legea de prevenție împotriva riscurilor epidemiologice

Parlamentarii PSD au ocazia astăzi, la Senat, să voteze legea care reglementează măsurile de prevenție împotriva riscurilor epidemiologice. PSD trebuie să iasă din capcana întinsă de cei care propagă știri false, pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea românilor.

Suntem deja în a 12-a zi în care nu avem o lege care să ne permită să controlăm internarea bolnavilor, izolarea celor infectați. Suntem singura țară din Europa în care Guvernului îi sunt luate toate pârghiile pentru apărarea cetățenilor.
Este inadmisibil că, până acum, PSD a amânat în mod repetat adoptarea acestei legi, în ciuda faptului că Guvernul a participat la dezbateri și a pus la dispoziția comisiei analiza comparativă cerută în legătură cu legislația altor țări europene care aplică izolarea și carantina.
Sper ca cinismul PSD, la care social-democrații ar trebui să renunțe astăzi, să nu se oglindească în zilele ce vin în evidențele pe care le primesc toți românii.
Campania de instigare a PSD, de propagare a fake news prin asimilarea spitalelor cu lagăre, de echivalare a acțiunii medicilor cu poliția politică, a deciziilor autorităților privind detașarea medicilor cu „munca forțată”, a produs psihoză și a dus la umilirea personalului medical, la desconsiderarea eforturilor medicilor și asistentelor. Deja avem semnale că medicii sunt epuizați în urma numărului tot mai mare de bolnavi aflați în stare gravă și de aglomerarea secțiilor cu cazuri noi.
Fac apel la senatorii PSD să aibă un moment de luciditate și astăzi, în Senat, să voteze această lege atât de importantă pentru noi toți.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie lundi, 27 juin 2022, 23:46
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro