Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Andi-Gabriel Grosaru > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Andi-Gabriel Grosaru (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Am avut deosebita plăcere să particip la evenimentul organizat de Asociația Italienilor din România - RO.AS.IT. cu ocazia Centenarului Marii Uniri și a Zilei Naționale a Republicii Italiene ce anul acesta a împlinit 72 de ani, un eveniment deosebit ce s-a bucurat de prezența atât a Ambasadorului Italiei la București, Excelența Sa Domnul Marco Giungi cât și ai altor membri ai corpului diplomatic, parlamentari, personalități și membri ai Asociației Italienilor din Româniai-RO.AS.IT..

Cu un scenariu deosebit, inspirat din seria de volume ”Clanul de Niro” ai Coletei de Sabata, distinsa personalitate a mediului academic timișorean și sub interpretarea unor artiști de valoare ai minorității italiene, spectacolul a reprezentat o transpunere metaforică a vieții unei familii de italieni și ai descendenților lor, stabilite în Ardeal și foarte activă în viața socială românească.
Inițiativa a avut ca și scop reafirmarea identității minorității italiene și dovada modului în care familii de italieni și-au adus aportul la evoluția României.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 6 martie 2021, 4:59
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro