Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Dumitru-Verginel Gireadă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Dumitru Gireadă (Grup PNL)

În urma discutiilor purtate ieri, 18 noiembrie, în cadrul Grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, deputatul Dumitru Verginel Gireada i-a solicitat reprezentantului Guvernului să facă o serie de precizări referitoare la perioadele de depunere a proiectelor, inclusiv pe comunitățile din mediul rural, despre simplificarea punctajelor, dar și a criteriilor pentru ca proiectele din fonduri europene să fie declarate eligibile.

Deputatul de Botoșani a subliniat că este necesar ca "regulile jocului" să nu mai fie schimbate din mers în ceea ce privește acordarea fondurilor europene și a procedurilor în cauză. Deputatul Dumitru Verginel Gireadă a declarat că în intervalul 2014- 2020 vor fi acordate 500 milioane de euro numai pentru realizarea cadastrului general. Ghidul pentru depunerea proiectelor va fi gata în luna februarie, urmând ca perioada de depunere a proiectelor să se încheie în perioada mai-iunie, anul viitor.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 24 mai 2022, 2:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro