Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.sorinmoldovan.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Sorin-Dan Moldovan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Sorin-Dan Moldovan (Grup PNL)
PSD Cluj să se poziționeze clar pe tema modificărilor la Codul Penal!

În ultimele două zile s-a conturat clar agenda reală a PSD-ului: să îngroape definitiv și irevocabil justiția și să își cumpere indulgența păcălind oamenii cu măriri de salarii și tăieri de taxe. Maniera de lucru a fost una ascunsă și mișelească, iar principalul obiectiv este salvarea liderului suprem, Liviu Dragnea. Niciodată cetățenii acestei țări nu au fost umiliți mai grav, motiv pentru care românii, și cu atât mai mult clujenii, nu vor accepta îngroparea muncii Direcției Naționale Anticorupție.

În acest context, în care întreaga organizație PSD deviază de la valorile democrației, este imperios necesar ca filiala PSD Cluj să își clarifice public poziția față de demersul generalizat de subminare a justiției. Un prim semnal a fost dat de demisia din organizație a doamnei Aurelia Cristea, domnia sa motivându-și gestul prin aceea că „nu poate acorda girul său, chiar din calitatea de simplu membru PSD, unui grup infracțional aflat vremelnic în fruntea PSD și, din păcate, în fruntea țării.” Din nefericire, acest gest este unul singular și, deci, insuficient, motiv pentru care invit conducerea și membrii PSD Cluj să se poziționeze clar pe tema modificării Codului Penal.
Îi somez deci public pe stimabilii Cornel Itu, Gabriel Horia Nasra și Cristina Burciu, deputați ai PSD Cluj și pe stimabilul Vasile Ilea, senator al PSD Cluj, să spună public, clar și răspicat: este PSD Cluj parte a problemei, ori parte a soluției?
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 9 martie 2021, 8:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro