Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.sorinmoldovan.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Sorin-Dan Moldovan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Grupul parlamentar al PNL
PSD stopează dezvoltarea infrastructurii județului Cluj și a întregii Transilvanii! Deviza PSD: Sfidare până la capăt!

Ieri, în cadrul ședinței de plen comun al Camerei Deputaților și a Senatului, s-a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor în forma propusă de Guvern.

Parlamentarii PNL Cluj au depus o serie de amendamente la Legea Bugetului, la capitolul infrastructură, amendamente care se referă la finanțarea lucrărilor pentru Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, tronsonul Cluj Vest-Mihăiești (24 km), Suplacu de Barcău-Borș (64,5 km) și Mihăiești-Suplacu de Barcău (76 km). Din păcate, parlamentarii PSD au dat dovadă de autism și nu au susținut aceste proiecte, drept urmare, toate amendamentele au fost respinse.
PNL Cluj își exprimă profunda dezamăgire față de gestul parlamentarilor PSD, în mod special a parlamentarilor PSD Cluj în frunte cu Horia Nasra, de a respinge finanțarea acestor proiecte de o importanță majoră nu doar pentru cetățenii județului Cluj ci pentru cetățenii întregii Transilvanii. PSD a arătat încă o dată că pentru ei nu a contat încrederea și votul acordat de cetățeni și demonstrează că ei susțin doar legile și proiectele care îi favorizează, iar acest lucru s-a putut observa și prin modificarea Codului Penal și de Procedură Penală din zilele trecute.
Suntem curioși să știm care este părerea cetățenilor care au acordat în 11 decembrie votul lor celor de la PSD iar acum constată că acest partid îi sfidează sistematic.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 9 martie 2021, 10:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro