Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.sorinmoldovan.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Sorin-Dan Moldovan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Sorin Moldovan (Grup PNL)
PSD continuă limbajul dublu- una zice, alta face!

Când este vorba de a scăpa de brațul legii, PSD-ul dovedește o capacitate de acțiune ieșită din comun. Când este vorba de a promite dublarea salariilor, doamna ministru Vasilescu jubilează pe ecranele TV.

Însă, când banii trebuie să intre în conturi, se face liniște. Se repetă eternele truisme – că salariile sunt mici, ceea ce deja știm; că oamenii sunt nemulțumiți, ceea ce deja știm; că fără bani nu poți avea performanță, ceea ce iarăși știm; și așa mai departe.
Aseară, doamna ministru Olguța Vasilescu a ieșit public și a transmis o serie de mesaje, adresate unor categorii profesionale recunoscute pentru disciplina lor: militarii și cei care lucrează în domeniul extins al ordinii publice. Pentru aceștia ar urma să curgă lapte și miere.
În mod categoric, acești oameni onorabili merită mai mult pentru serviciul lor. Însă ceea ce nu merită acești oameni este abordarea PSD-ului, care seamănă izbitor de mult cu o strategie de campanie electorală dozată pe parcursul a 4 ani. Zăhărelul, cum s-ar spune.
Mesajul ministrului muncii a culminat cu un punct de maximă ipocrizie, în care ministrul citea niște cifre dintr-un document care, chipurile, a scăpat în presă pe surse. Atenție – era un document ministerial. Ce anume ar fi putut-o împiedica pe doamna ministru să vină cu un document oficial, asumat de ministerul pe care-l patronează? Unde – altundeva decât în derizoriu – vrea să ne ducă PSD-ul cu acest limbaj dublu? De ce se ferește PSD-ul de asumarea acestei legi?
În final, singurul lucru cert despre legea salarizării unitare este că PSD-ul se va asigura că o va transforma într-un instrument electoral eficient. Restul e poveste.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 9 martie 2021, 10:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro