Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Links:
florian.neaga@cdep.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2020-present > Chamber of Deputies > Florian-Claudiu Neaga > Press releases Versiunea pentru printare

Florian-Claudiu NEAGA
Press releases

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Florian-Claudiu Neaga (Grupul parlamentar al PSD)
Ziua internațională de luptă împotriva consumului și traficului ilicit de droguri

Consumul de droguri reprezintă un fenomen periculos, într-o continuă creștere, iar România trebuie să intensifice lupta împotriva consumului și a traficului ilicit de droguri.

27 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Tunisiană, domnul deputat Florian - Claudiu Neaga

Președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Tunisiană din Parlamentul României, domnul deputat Florian - Claudiu Neaga, a avut o întâlnire, luni, 14 februarie, la sediul Ambasadei Republicii Tunisiene în România, cu E.S. doamna Ambasador Raja Jhinaoui Ben Ali.

15 februarie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Florian-Claudiu Neaga (Grupul parlamentar al PSD)
Conferința CREDING-9, Educația inginerilor pentru societatea viitorului

În calitate de membru al Comisiei pentru știință și tehnologie din Camera Deputaților, în data de 16 decembrie am participat la Conferința CREDING-9 ,,Educația inginerilor pentru societatea viitorului'', organizată de Coaliția Română pentru Educație în Inginerie și Universitatea Politehnica București.

20 decembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
Privind Adunarea generală a APCEMN
22 noiembrie 2021

Astăzi, 22 noiembrie, a avut loc, în format videoconferință, Adunarea generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), în organizarea Președinției în exercițiu a Parlamentului României, exercitată prin Camera Deputaților.

22 noiembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
Privind reuniunea online a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN
12 octombrie 2021

Domnul deputat Florian-Claudiu NEAGA, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 12 octombrie 2021, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.

15 octombrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Grupului de prietenie cu Republica Tunisiană din Parlamentul României, domnul deputat Florian-Claudiu Neaga (Grupul parlamentar al PSD)

Președintele Grupului de prietenie cu Republica Tunisiană din Parlamentul României, domnul deputat Florian-Claudiu Neaga, alături de membri ai grupului, domnul senator Császár Károly Zsolt, domnul senator Cernic Sebastian, domnul deputat Lungoci Dumitru-Lucian, domnul deputat Căuș Vasile-Aurel și domnul deputat Floroiu Ionel, au avut o întâlnire miercuri, 16 iunie, la Palatul Parlamentului, cu E.S. doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România.

16 iunie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind reuniunea online a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN
7 aprilie 2021

Domnul deputat Florian-Claudiu NEAGA, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 7 aprilie 2021, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.

La reuniune au participat delegațiile naționale din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Grecia, Republica Moldova, România, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina. Ședința a fost prezidată de domnul Metin Gundogdu, membru al delegației Turciei la APCEMN și președintele Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN. [...]

8 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Florian Claudiu Neaga (Grupul parlamentar al PSD)
Dezastrul din sănătate continuă!

Având în vedere evoluția cazurilor de coronavirus pe teritoriul României, situația de carantinare totală a unor județe, dar și ritmul extrem de lent al vaccinării în țară noastră, comparativ cu alte țări europene, precum Marea Britanie, care a vaccinat peste 30 de milioane de cetățeni, în timp ce în România au fost vaccinate aproximativ 2 milioane de persoane, i-am adresat ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, câteva întrebări extreme de importante:

30 martie 2021 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 16 august 2022, 19:56
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro