Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Cornelia Negruț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Cornelia Negruț (Grup ALDE)
La Mulți Ani pompierilor militari din Maramureș!

Aniversarea Zilei Pompierilor din România este un moment de a exprima mulțumirea și recunoștința pentru bravii salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenț㠄Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

În numele locuitorilor județului, țin să le mulțumesc pentru curajul, profesionalismul, determinarea, demnitatea, promptitudinea și mai ales spiritul de sacrificiu de care acești eroi ai binelui dau dovadă în fiecare zi. Pompierii militari maramureșeni, alături de cei din toată țara, sunt demni continuatori ai ostașilor pompieri români, care, în anul 1848, au scris o pagina de devotament și demnitate naționala, în confruntarea din Dealu Spirii.
Sărbătorirea Zilei Pompierilor din România îmi conferă plăcutul prilej de a ura pompierilor militari din Maramureș multă sănătate, curaj și putere de muncă, precum și cât mai multe misiuni nobile încununate de succes!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 25 iunie 2019, 8:48
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro