Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Cornelia Negruț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Cornelia Negruț (Grup ALDE)
Deputatul ALDE Maramureș, Cornelia Negruț: „Lucrările la Aeroportul Internațional Baia Mare nu au fost finalizate în 26 septembrie, așa cum a fost anunțat!”

Conform declarațiilor directorului Aeroportului Internațional Baia Mare, Dorin Buda, prezentate în urmă cu două săptămâni de mass media din Maramureș, lucrările de modernizare urmau să fie finalizate astăzi, 26 septembrie 2016.

„Într-adevăr, în perioada 12-14 aprilie reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene au făcut o vizită pe șantierul Aeroportului Baia Mare. La acea dată, stadiul lucrărilor era la 2,40%. De atunci, în 17 august, aceeași delegație a mai făcut o vizită în teren și s-a constatat că stadiul lucrărilor corespunde graficului impus de constructor. Astăzi acesta a depășit procentul de 85%. Cu siguranță lucrările vor fi finalizate până la data de 26 septembrie”, a declarat Dorin Buda, directorul Aeroportului Internațional Baia Mare.
Cu siguranță, la data menționată nu a avut loc nici o tăiere de panglică inaugurală pentru lucrările efectuate la Aeroportul Internațional Baia Mare! Ca atare, intenția mea de a participa la un asemenea eveniment grandios nu s-a putut materializa!
Probabil că domnul director Dorin Buda nu a menționat corect anul în care, pe 26 septembrie, vor fi finalizate lucrările la Aeroportul Baia Mare!
Să trăim, să fim sănătoși și să dea Domnul să luăm parte cândva la această zi măreață!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 19 iunie 2019, 14:12
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro