Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Bogdan-Ionel Rodeanu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la viceliderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat Florin Roman
PNL solicită scuze publice de la consiliera PSD care e ”scârbită” de protestatari

Am citit cu stupoare că Alisa Bencău, consilier la Cabinetul parlamentar al deputatului PSD Ilie Toma, s-a adresat, într-un limbaj puțin spus injurios protestatarilor care au avut ”îndrăzneala” să tulbure liniștea pesediștilor din Hunedoara.

„Scârbiți de ciumele ca voi. Așa ne simțim”, a scris Alisa Bencău pe o rețea de socializare, după care a adăugat „Am o greață de dau în hepatită. V-aș teleporta pe toți în India”.
Nu vreau să mă refer la educația consilierei domnului deputat PSD Ilie Toma, dar îi reamintesc că este plătită din taxele și impozitele încasate de statul român și de la aceste ”ciume”, iar dacă vor pleca toți din țară, oriunde în lume, nu doar în India unde i-ar ”teleporta” ea, nu va mai avea cine să-i plătească salariul de consilier parlamentar.
Îi solicit deputatului PSD Ilie Toma să îi ceară consilierei sale să prezinte scuze publice protestatarilor pe care i-a jignit. Anularea contului de pe rețeaua de socializare nu șterge jignirile aduse oamenilor care au ieșit în stradă pentru a susține principiile statului de drept și valorile democrației.
În cazul în care consilierul parlamentar Alisa Bencău nu va prezenta scuze publice, îmi rezerv drepul de a depune o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
Dreptul oamenilor de a protesta este sfânt într-o democrație, iar PSD nu poate călca în picioare acest drept, deși face eforturi susținute zilele acestea.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 17 aprilie 2021, 23:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro