Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
PSD iubește copiii hunedorenilor doar în campaniile electorale

Hunedorenii pot trece deja la capitolul promisiuni electorale neonorate creșele noi prevăzute de PSD în programul de guvernare.

Deputații PSD din Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților au votat în bloc împotriva Lroiectului de Lege privind Programul național “Creșe pentru copiii României”, proiect inițiat anul trecut chiar de deputați și senatori PSD, și care a trecut deja de votul Senatului. E drept, votul a fost dat înainte de campania electorală, atunci când PSD dorea să-i convingă pe români că se gândește doar la bunăstarea lor.
Acum, proiectul a primit aviz negativ în Comisia pentru administrație publică de la Cameră și, având în vedere votul deputaților PSD, votul în plen poate fi deja anticipat.
Le cer public colegilor PSD din cadrul Comisiei pentru administrație publică, Sorin Marica și Laurențiu Nistor, ambii deputați de Hunedoara, să le explice hunedorenilor de ce au votat împotriva construirii de creșe noi în județ.
Sunt convins că părinții care au probleme reale în găsirea unor locuri în creșe și nu au cu cine să-și lase copiii sunt interesați de explicațiile celor doi parlamentari PSD.
În județul Hunedoara urmau să fie construite 22 de creșe în următorii ani, iar la nivel național vorbim de 455 de creșe.
Proiectul de lege în discuție, adoptat deja de Senat, prevede înființarea unei creșe la fiecare 10.000 de locuitori, fără a ține cont de cele deja existente, urmând să fie alocați circa 175 de milioane de euro. Programul urma să deruleze între anii 2017-2021.
Un program bun, care acum este îngropat pe furiș de PSD.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 1 martie 2021, 11:58
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro