Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Florin-Claudiu Roman > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la viceliderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat Florin Roman
PNL solicită scuze publice de la consiliera PSD care e ”scârbită” de protestatari

Am citit cu stupoare că Alisa Bencău, consilier la Cabinetul parlamentar al deputatului PSD Ilie Toma, s-a adresat, într-un limbaj puțin spus injurios protestatarilor care au avut ”îndrăzneala” să tulbure liniștea pesediștilor din Hunedoara.

„Scârbiți de ciumele ca voi. Așa ne simțim”, a scris Alisa Bencău pe o rețea de socializare, după care a adăugat „Am o greață de dau în hepatită. V-aș teleporta pe toți în India”.
Nu vreau să mă refer la educația consilierei domnului deputat PSD Ilie Toma, dar îi reamintesc că este plătită din taxele și impozitele încasate de statul român și de la aceste ”ciume”, iar dacă vor pleca toți din țară, oriunde în lume, nu doar în India unde i-ar ”teleporta” ea, nu va mai avea cine să-i plătească salariul de consilier parlamentar.
Îi solicit deputatului PSD Ilie Toma să îi ceară consilierei sale să prezinte scuze publice protestatarilor pe care i-a jignit. Anularea contului de pe rețeaua de socializare nu șterge jignirile aduse oamenilor care au ieșit în stradă pentru a susține principiile statului de drept și valorile democrației.
În cazul în care consilierul parlamentar Alisa Bencău nu va prezenta scuze publice, îmi rezerv drepul de a depune o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
Dreptul oamenilor de a protesta este sfânt într-o democrație, iar PSD nu poate călca în picioare acest drept, deși face eforturi susținute zilele acestea.
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania wednesday, 14 april 2021, 7:35
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro