Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grup PNL)
Disputele din guvernul Grindeanu afectează inaugurarea lotului 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva

Începând din această lună, românii ar fi trebuit să poată circula pe cei 15 km din lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, care erau programați să fie inaugurați. Ar fi fost un semnal de continuare și finalizare a investițiilor începute deja.

Din păcate, disputele existente între Ministerul Transporturilor, condus de Alexandru Răzvan Cuc și Inspectoratul de Stat în Construcții, aflat în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale, condus de Sevil Shhaideh, blochează în prezent recepționarea lucrărilor și darea în folosință a acestei porțiuni de autostradă.
Știm că PSD nu e interesat de dezvoltarea infrastructurii și de construirea de autostrăzi în România. Am semnalat aceste lucruri chiar la dezbaterea în Parlament a bugetului pentru 2017, unde nu se găsesc prea mulți bani alocați pentru autostrăzi, deși oamenii de afaceri suferă din această cauză, iar România pierde constant investiții și bani.
Solicităm explicații publice din partea Ministerului Transportului privind întârzierea deschiderii circulației pe lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva, precum și asumarea unui calendar ferm al finalizării lucrărilor la autostrăzi.
Infrastructura din România nu trebuie să fie victima disputelor și neînțelegerilor din interiorul guvernului Grindeanu.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 4 martie 2021, 20:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro