Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Florin-Claudiu Roman > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la viceliderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat Florin Claudiu Roman
PNL va sesiza Curtea de Conturi cu privire la sistemul de vot electronic de la Camera Deputaților

PSD se teme de votul transparent, democratic. Doar așa se explică blocarea folosirii sistemului electronic de vot de către președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Acesta este responsabil de nefuncționarea sistemului de vot electronic de la Camera Deputaților deși, pentru impresia artistică, amenință public cu greva parlamentară a grupului PSD dacă sistemul nu este remediat.
Știm că Liviu Dragnea este specialist în fraudat voturi, au spus-o și judecătorii de la Înalta Curte care l-au condamnat, dar speram să nu continue aceste practici și la Camera Deputaților.
În calitatea sa de președinte al Camerei, Liviu Dragnea are obligația să ia toate măsurile pentru a pune în funcțiune sistemul de vot electronic, iar în cazul în care nu o va face, PNL va sesiza Curtea de Conturi, deoarece la mijloc este vorba de bani publici.
Avem nevoie de transparență în Camera Deputaților și de aceea voi boicota toate voturile în plen, până la punerea în funcțiune a sistemului electronic. Este o decizie personală, asupra căreia voi reveni în momentul în care Liviu Dragnea își va face datoria și va pune în funcțiune votul electronic.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 27 februarie 2021, 18:22
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro